8R Serija

 • 8R/8RT Serija traktora

  Pokretan potrebom za više

 • 8R/8RT Serija traktora

  Pokretan potrebom za više

 • 8R/8RT Serija traktora

  Pokretan potrebom za više

 • 8R/8RT Serija traktora

  Pokretan potrebom za više

8R Serija

 8R/8RT Serija traktora: Pokretan potrebom za više.

 Fantastične performanse, jedna od najboljih kabina u svojoj klasi, optimalni komfor, niski operativni troškovi i maksimalno vrijeme rada. To su stvari za koje ste nam rekli da su najvažnije. A sve su one ugrađene u najnoviju John Deere 8R i 8RT seriju traktora.

Power to get jobs done faster

 Snaga da posao napravite brže

 Maksimalna snaga, u industriji vodeći kapacitet hidraulike, veća vučna snaga i prikladne opcije PV-a povećavaju vašu mogućnost da zahtjevne poslove napravite brže.

Intelligent technologies

 Inteligentne tehnologije

 Napravite sljedeći korak u preciznosti i produktivnosti. Sve što vam je potrebno za početak s John Deere Agricultural Management rješenjima je StarFire prijamnik i AutoTrac aktivacija.

A smooth ride

 Kvaliteta vožnje

 ILS suspenzija prednje osovine plus ActiveSeat ili suspenzija kabine i Active Command Steering povećavaju produktivnost i vožnju čine udobnijom.

As easy to use as a smartphone

 Jednostavan za korištenje kao smartphone

 Generation 4 CommandCenter displej s 10” ili 7” dodirnim zaslonom garantira inspirirajuće visoko tehnološko iskustvo - i čini 8R/8RT jednostavnim za rukovanje, čak i za povremeno osoblje.

Glavne značajke

 Čitava 8R serija traktora daje vam izvanredne vučne performanse, tako da možete uraditi više hektara za manje vremena, te vrlo veliku snagu PV-a uz nisku potrošnju goriva. Njihova vučna snaga, hidraulične performanse i kapacitet podizanja omogućavaju vam da koristite vrlo teške priključke te istovarate čak i najveće prikolice brže nego ikada.

Performanse

Performance

 Novi dizajnerski koncept John Deere 8R 9.0 l PowerTech motora daje veći okretni moment i bolju okretnost sa tehnologijom serijskog turbo punjača, istovremeno udovoljavajući Stupanj IV (EURO IV) propisima o ispušnim plinovima.

 2.15 m gume pružaju izvrsnu trakciju i bolji prijenos snage uz savršen raspored težine od 55:45. Mnoštvo opcija balastiranja je također dostupno, ukoliko je potrebno. AutoTrac automatsko upravljanje, dostupno do preciznosti od  +/- 2.5 cm na svim modelima, smanjuje stres rukovatelja i troškove goriva za još veću produktivnost.

Komfor

Ultimate Control

 S 8R/8RT serijom traktora dobivate najtišu kabinu na tržištu. Zajamčena vam je maksimalna sigurnost i udobnost na cesti i u polju, s najnaprednijim rješenjima suspenzije za čitavo vozilo (neovisni ovjes prednje osovine u kombinaciji s ActiveSeat (aktivnim sjedalom) ili HLS+ hidrauličnom suspenzijom kabine; suspenzijom sa zračnim jastucima na 8RT).

 Povrh svega toga, Active Command upravljač osigurava veću produktivnost i još veći komfor vožnje!

 Prostranost i preglednost, kvaliteta materijala i izrade kreiraju savršeno radno okruženje. Intuitivne kontrole i Generation 4 CommandCenter displej s dodirnim zaslonom kreiraju inspirirajuće visoko tehnološko iskustvo, s kliznim i dodirnim sučeljem, baš kao vaš smartphone. Ove značajke čine svaki 8R i 8RT traktor super jednostavnim za rukovanje. Štoviše, to je isto sučelje kao i na čitavoj John Deere trenutnoj ponudi velikih traktora (6R, 7R, 8R/8RT i 9R serijama traktora).

Niski operativni troškovi

Low Operatin Cost

 Smanjivanje operativnih troškova traktora utječe na profitabilnost farme. S John Deereom, u sigurnim ste rukama.

 Niska ukupna potrošnja tekućina, niski troškovi održavanja: niski troškovi održavanja na 8R/8RT traktorima uštedjeti će vam novac i vrijeme: Interval izmjene motornog ulja je 500 radnih sati (27 l), a interval izmjene ulja mjenjača/hidraulike je 1500 sati (160 l). Filtar dizel čestica trajati će koliko i radni vijek traktora.

Maksimalno vrijeme rada

Maximum Uptime

 John Deere FarmSight Uptime Service paket omogućava vašem John Deere zastupniku da nadgleda zdravlje stroja, kao i da napravi daljinski servis i podršku kako bi maksimizirao vrijeme rada pojedinačnih strojeva. Koristeći JDLink telematiku, vaš John Deere zastupnik uz vaše dopuštenje može pristupiti svim dijagnostičkim informacijama koje dolaze od CAN busa stroja, omogućavajući mu da rano dijagnosticira potencijalne probleme i proaktivno inicira potrebne akcije.

 Sada je aktivna JDLink Access pretplata uključena za čitavo vrijeme trajanja PowerGuard ugovora, dajući vam dodatne mogućnosti u sprezi s MyJohnDeere Operativnim Centrom.

Povećani okretni moment, bolja ukupna učinkovitost potrošnje tekućina

Increase Torque,Greater Total Fluid Efficiency

 John Deere PowerTech PSS 9.0 l turbo motori udovoljavaju najnovijim Stupanj IV (EURO IV) propisima o emisiji ispušnih plinova s integriranom kontrolom emisije, uz istovremeno smanjivanje operativnih troškova i povećanje performansi. 

 Katalizatorski ispušni filtar s DOC/DPF
 Dizel oksidacijski katalizator (DOC) i dizel filtar čestica (DPF) uklanjaju čestice i do 2.5 μm. Tijekom normalnih uvjeta rada vrućina motora oksidira zarobljene čestice materije i čisti filtar.

 Hlađena recirkulacija ispušnih plinova (EGR)
 Precizna količina ohlađenih ispušnih plinova miješa se s dolaznim svježim zrakom, smanjujući temperaturu sagorijevanja kako bi se smanjila emisija NOx istovremeno smanjujući emisiju ispušnih plinova.

 Selektivna katalitička redukcija (SCR)
 Tekućina za dizel ispušne plinove miješa se s ispušnim plinovima motora u katalizatoru kako bi se nadalje smanjio NOx. Kombinacija EGR-a i SCR-a reducira potrošnju DEF-a.

Izbor mjenjača

 Nudimo vam fleksibilan izbor odgovarajućeg mjenjača za vaše potrebe: e23 mjenjač konstruiran je da pruži maksimalnu učinkovitost u ratarskim radovima. Alternativno odaberite full power shift (16/5) ili intuitivnu funkcionalnost  AutoPowr beskonačno varijabilnog mjenjača.

e23 transmission

 e23 mjenjač
 Radi pri brzini i do 40 km/h sa 1410 o/min i 50 km/h sa 1670 o/min. e23 mjenjač dostupan je na svim modelima. Sa 23 brzine za naprijed i 11 za unatrag i glatku izmjenu brzina, e23 kombinira sve prednosti mehaničkog mjenjača s lakoćom korištenja IVT mjenjača.

AutoPowr: smooth shifting

 AutoPower: glatka izmjena
 AutoPower vam omogućava glatku izmjenu od kretanja do maksimalne brzine, s jednom ručicom i apsolutno bez uporabe spojke. Samo odaberite specifičnu brzinu kretanja a AutoPower će je održavati konstantnom automatski reagirajući na proimjene opterećenja.

16-speed PowerShift

 16-brzinski PowerShift
 16-brzinski PowerShift mjenjač dostupan je na svim modelima do 8320R sa 16 brzina za naprijed i 5 za unatrag. PowerShift mjenjač poboljšava ekonomičnost u potrošnji goriva i produktivnost tihim i glatkim izmjenama u skladu s promjenjivim uvjetima rada.

Veliki otisak za optimalnu trakciju

Large footprint for optimum traction

 Bolja trakcija znači poboljšanu produktivnost. Strukturalna šasija 8R serije dizajnirana je odnos snage i težine bez presedana. S robusnom šasijom, ILS daje dodatnu vučnu snagu, a veliki međuosovinski razmak dodatnu trakciju i stabilnost. John Deere 8R traktori omogućavaju vam napraviti više s velikim teretom, čak i u teškim uvjetima rada.

 John Deere nudi različite opcije guma za širok raspon aplikacija u polju i transportu. Odaberite stražnje gume Grupe 49 promjera 2.15 m i širine guma i do 900 mm za bolji prijenos snage. Dobiti ćete dovoljno trakcije s manje balasta, smanjujući sabijanje tla.

Gusjenice – Više trakcije u ekstremnim uvjetima

Tracks–More tractionund erextreme conditions

 John Deere 8RT serija traktora s gusjenicama pruža vam širok raspon radnih brzina s AutoPowr ili e23 mjenjačima, uz konzistentne performanse. Ponuda raznih veličina gusjenica dostupna je u skladu s potrebama aplikacija.

 Suspenzija sa zračnim jastucima

 Suspenzija sa zračnim jastucima izolira šasiju od udaraca uslijed neravnog terena. Čitav sistem je potpuno automatiziran i ne zahtijeva podešavanje od strane rukovatelja. Ovaj sistem također omogućava vozilu da vozi puno brže preko neravnog terena, istovremeno zadržavajući komfor rukovatelja.

Excellent traction

 Odlična trakcija

 Traktori s gusjenicama daju prednost udobnije vožnje u neravnim poljima, veću učinkovitost trakcije u većem rasponu uvjeta tla, veću stabilnost na padinama, i bolju okretnost.

 Mali rizik od iskakanja gusjenica

 Ruka za zatezanje u liniji i mehanizam poravnavanja ugrađeni u John Deere 8RT traktore doslovno eliminiraju rizik od iskakanja gusjenica sa svoga mjesta.

 Podesiva širina traga

 8RT serija traktora odlikuje se unutarnjim planetarnim krajnjim pogonima da bi se omogućilo podešavanje širine traga. Potrebno je minimalno vrijeme a nisu potrebni odstojnici kada se podešava širina traga za određenu konfiguraciju osovine.

 Lijevani pogonski kotači

  Pogonski kotači odliveni su s uzorkom strelice (chevron tread pattern). Ovaj uzorak pomaže u poboljšanju i održavanju tarne sile između pogonskih kotača i gusjenica u širokom rasponu aplikacija.

 Čvrsti središnji valjci

 Čvrsti središnji valjci dizajnirani su za aplikacije koje zahtijevaju učestali transport velikim brzinama, transport s graničnim opterećenjem traktora, i velikim vertikalnim opterećenjima na potezniccu. Otporni su i na komadiće kamenja u abrazivnim uvjetima.

 Uglađen radnik

 8RT traktori s gusjenicama daju ultimativnu trakciju i vučnu snagu u svim tipovima terena, ali i glatku vožnju za rukovatelje. Optimizirana geometrija za maksimalnu vodeću površinu poboljšava performanse za radove na padinama. 6.7 mm kablovi na 6500 Camoplast Durabuilt gusjenicama daju bolju otpornost na kidanje u usporedbi s 5.4 mm kablovima, omogućavajući vam da sigurno radite u svim aplikacijama. Zaštita gusjenica nadalje produžava vijek trajanja gusjenica.

Ultimativna kontrola

Ultimate Control

 Kada se popnete u CommandView III kabinu, prvo što ćete uočiti je prostranost koju imate te premium kvaliteta završne izrade. Zahvaljujući laminiranom staklu i prednjoj zaštiti od buke, uživati ćete u tihom radu. Senzacionalno niskih 69 dB (A) decibela čini vaš dan opuštenijim.

Ultimate Control

 Vidljivost je također bolja nego ikada, posebno kada zakrenete sjedalo za 40 stupnjeva za gotovo nesmetan pogled na vaše priključke. Sve ključne funkcije traktora kao što su gas, mjenjač, reverzer, SCV-i i PV su na dohvat vaših prstiju na pametno konfiguriranom CommandArm-u.

A more relaxed day

 Opušteniji dan

 Adaptivna hidraulična suspenzija kabine (HCS Plus) podešava se u skladu s promjenjivim uvjetima tla, i ne zahtijeva programiranje za cestu ili polje. podesivo ComfortCommand sjedalo sa zračnom suspenzijom, lumbalnom potporom, zakretanjem, suspenzijom kretnji naprijed-nazad i bočno, naslonom za ruku, dopuna je vašem komforu.

Ease of use

 Jednostavnost korištenja

 Potpuno redizajnirani CommandARM s dodirnim zaslonom stavlja sve važne funkcije traktora na dohvat vaših prstiju. Dodatne značajke CommandView kabine uključuju više prostora za odlaganje, naponske utičnice, i opcijski integrirani aktivno hlađeni hladnjak i audio paket.

 Suspenzija kabine

 Adaptivna hidraulično-pneumatska suspenzija (HCS Plus) automatiski se podešava ovisno o promjenjivim uvjetima podloge.

Kontrole intuitivne kao smartphone

Control as intuitive as a smartphone

 8R serija čini sofisticiranu poljoprivrednu tehnologiju jednostavnom za uporabu. Sve je na dohvat ruke na CommandARM kontrolama i jasno vidljivo na Generation 4 CommandCenter displeju.

Još brži pristup naprednim funkcijama

 CommandCenter displej funkcionira upravo kao tablet s dodirnim zaslonom: kretanje kroz opcije pojednostavljeno je putem izbornika, kratica i sadržajno osjetljivom pomoći. AMS aplikacijama se može direktno upravljati. Sa CommandCenter displejom i StarFire 3000 prijamnikom možete raditi gotovo čitavim spektrom AMS rješenja – od navođenja i dokumentiranja do naprednih ISOBUS mogućnosti.

Jednostavnost korištenja

 Kretanje je olakšano s logičkim izbornicima i opsežnom trakom s kraticama. Korištenjem Quick Line funkcije sada možete snimiti AB liniju samo jednim pritiskom tipke. Svjetlina zaslona može se smanjiti za još bolji komfor i performase noću.

Prilagodite svoj 8R/8RT vašim potrebama

Odaberite između 4100 ili 4600 CommandCenter displeja. Odaberite između CommandCenter AutoTraca ili CommandCenter Premium aktivacije, koja sada dodatno uključuje Section Control i mogućnosti osnovnog dokumentiranja. Odaberite između nekoliko razina točnosti od SF1 koji je standardan, pa sve do Radio ili Mobile RTK.

ISOBUS AEF certificiran

 Generation 4 CommandCenter displej dolazi s naprednim ISOBUS mogućnostima. Daje vam punu kontrolu nad vašim ISOBUS spremnik priključcima, sada vam i omogućavajući da automatski uključujete ili isključujete sekcije koristeći Section Control.

Napredna povezivost

 4600 CommandCenter je spojen s MyJohnDeere Operacijskim Centrom putem bežičnog prijenosa podataka. Možete prikladno slati podatke za podešavanje iz svog ureda na polje kao i unaprijed pripremljene mape, te podatke s polja u ured. Jednostavnost dokumentiranja.

Podrška rukovatelju

 Vi ili vaš John Deere zastupnik možete daljinski pristupiti 4600 CommandCenter displeju kako bi asistirali rukovatelju kod podešavanja i rada stroja i ISOBUS priključaka - kao da ste virtualno u kabini. Datoteke za pomoć na zaslonu na Gen 4 CommandCenter displeju omogućavaju vašim rukovateljima da se lakše upoznaju sa svim funkcijama.

StarFire Receiver

 U polju dokazan AutoTrac

 Ugradite StarFire prijamnik i CommandCenter AutoTrac aktivaciju na vaš traktor, i spremni ste za precizno upravljanje bez ruku. Odaberite između tri razine točnosti: -

 • SF1: +/- 23 cm od prohoda-do-prohoda, besplatno
 • SF2: +/- 5 cm od prohoda-do-prohoda s fleksibilnim aktivacijskim periodima
 • RTK: +/- 2.5 cm ponavljajuća točnost.

 Svjetska podrška dostupna kod vašeg John Deere zastupnika.

Jednostavne SCV kontrole

 Na CommandARM-u, polugice selektivnih kontrolnih ventila i spojnice su u boji kako bi pojednostavili prepoznavanje. Prikladno, svim SCV-ima može se upravljati polugicama, ili, za ultimativnu okretnost, elektro-hidrauličnim joystickom.

Udobna vožnja

A smooth ride

 John Deere neovisno vezana suspenzija (ILS) puno pridonosi vašoj produktivnosti u polju. Ovaj inovativni dizajn inkorporira provjerenu tehnologiju suspenzije s komponentama mehaničkog pogona prednje osovine (MFWD) konstruiranima za korištenje teške opreme. 8R također posjeduje idealan raspored težine za teške radove u polju.

 U kombinaciji s HCS+ ili ActiveSeat sjedalom, osigurava izvanrednu udobnost vožnje. Unaprijeđeni dizajn ILS prednje osovine također smanjuje održavanje – sa U zglobovima bez održavanja i mjestima za podmazivanje reduciranim sa 28 na 6 ili 8 (ovisno o konfiguraciji). Jednostavno podmažite cilindre suspenzije u intervalima od svakih 500 sati.

 Smanjeni napor upravljanja: jedinstveno za John Deere, Active Command Steering (ACS) je najrobusniji i najopsežniji sustav upravljanja na bilo kojem traktoru. Bilo u polju ili na cesti, ACS smanjuje napor, eliminira povrat i otklon upravljača, značajno smanjuje vibracije i općenito unaprjeđuje komfor i kontrolu rukovatelja. U isto vrijeme, zadržava osjećaj rukovatelja kao na tradicionalnom sustevu upravljanja.

Unaprijeđena vidljivost noću

Enhanced night-time vision

 S LED osvjetljenjem, rad u noćnoj smjeni je produktivniji nego ikada. Iako nova LED opcijska svjetla daju 40% veću bočnu pokrivenost, i 10% veću pokrivenost straga, LED svjetla koriste 45% manje struje od halogenih svjetala, smanjujući opterećenje na akumulator traktora i električne sustave.

 LED svjetla na John Deere 8R/8RT seriji traktora daju visoko kvalitetno bijelo svjetlo za bolju vidljivost i kontrast. Posjeduju 22 LED svjetla za 360° vidljivosti. Rezultat: noć postaje dan, i smanjuje naprezanje očiju.

Ultimativna vučna snaga i podizanje

Ultimate pulling power and lift

 Hidraulika 8R/8RT serije traktora daje vam točno snagu koja vam je potrebna, u točnom trenutku kada vam je potrebna. I do šest selektivnih kontrolnih ventila straga i do dva sprijeda, i snaga i do vrhunskih 321 l/min pokreću i najveće priključke već i pri za gorivo štedljivih smanjenih broja okretaja (227 l/min pri 1.500 o/min). Hidraulikom je jednostavno za upravljati putem intuitivnih kontrola na zaslonu, a može se kontrolirati i putem polugica ili opcijskog joysticka. Kapacitet izuzimanja je standardno 40 l, a 90 l s opcijskim dodatnim spremnikom.

Rear hitch up to 12 tonnes

 Stražnje trotočje i do 12 tona

 8R nudi mnoštvo različitih opcija trotočja kako bi udovoljili potrebama različitih aplikacija sve do 12,124 kg.

 Neovisni stražnji SCV-i

 8R i 8RT serija traktora nudi četiri, pet ili šest elektro-hidrauličnih selektivnih kontrolnih ventila (hidr.utičnica) (SCV-a). Svaki SCV ima vlastiti kontroler, olakšavajući naknadnu ugradnju dodatnih SCV-a. Sva podešenja hidraulike mogu se namjestiti putem CommandCenter kontrola i displeja.

 Prednje podizne poluge i SCV-i

 Prednje podizne poluge imaju maksimalni kapacitet podizanja na kuglama od 5200 kg. Dostupni su jedan ili dva neovisna  iTEC sposobna prednja SCV-a, s podesivim protokom.

AG Management rješenja za povećanje vaše profitabilnosti

AG Management Solutions to boost your profitability

 AutoTrac navođenje bez ruku daje više komfora i nadalje smanjuje ulazne troškove: omogućava vam da bez napora ovladate ravnim i krivudavim prohodima. Radi u situacijama slabe vidljivosti, i smanjuje preskakanja i preklapanja, štedi gnojivo, sjeme i gorivo – kao i stres na rukovatelja! Jednostavan je za korištenje, i brzo ćete uvidjeti njegove koristi.

 S novim Generation 4 CommandCenter displejom spremni ste za rad. Potreban vam je samo StarFire 3000 prijamnik i CommandCenter AutoTrac aktivacija.

GreenStar 2630 Display

 GreenStar 2630 displej

 Okoristite se punom snagom AMS tehnologije, uključujući napredno navođenje i kontrolu stroja, npr. iTEC Pro ili navođenje priključaka, napredno dokumentiranje ili sposobnost automatizacije. Možete se pouzdati u na polju dokazani GreenStar 2630 displej. GreenStar 2630 podržava kao i 4600 CommandCenter, sve funkcije telematike dostupne uz JDLink Connect kao što su Remote Display Access i Wireless Data Transfer koji omogućavaju daljinsku podršku rukovatelju i automatsku razmjenu podataka s MyJohnDeere Operativnim Centrom.

StarFire Receiver

 StarFire prijamnik

 Kompletno s integriranim Terrain Compensation Modulom (TCM), StarFire 3000 prijamnik radi sa svim John Deere sustavima navođenja. Odaberite između tri razine točnosti:

 • SF1: +/- 23 cm od prohoda-do-prohod, besplatno
 • SF2: +/- 5 cm od prohoda-do-prohoda, fleksibilni periodi pretplate
 • RTK: +/- 2.5 cm za maksimalnu točnost

iTEC Pro

 iTEC Pro

 Intelligent Total Equipment Control (iTEC Pro) integrira AutoTrac automatsko upravljanje i sustave upravljanja priključcima kako bi kontrolirao brzinu traktora, podizanje prednjih ili stražnjih nošenih priključaka, i uključivanje blokade diferencijala. To vam omogućava okretanje bez korištenja ruku, istovremeno smanjujući sabijanje tla. Za vas to znači: kao slika savršeno kretanje na kraju parcele, i konzistentan rast i zdravlje usjeva. 

John Deere Manure Sensing

 John Deere Manure Sensing

 8R/8RT je savršen partner za specifične aplikacije tekućim gnojivom. NIR senzor ugrađen na cisternu za gnojivo precizno mjeri više od 4000 uzoraka u sekundi N, P, K i suhe tvari u radu i upravlja podešavanjem brzine traktora na temelju željene ciljane količine, čak i koristeći unaprijed pripremljene mape apliciranja. Na taj način maksimizirate prinose i udovoljavate propisima, istovremeno smanjujući troškove za mineralna gnojiva.

John Deere Section Control

 John Deere Section Control

 Okoristite se preciznom produktivnošću: John Deere Section Control minimalizira preskakanja i preklapanja automatski u radu. Kao rezultat, možete raditi bolje i brže – i uštedjeti novac na gnojivu, kemikalijama i sjemenu. Ovo  ISOBUS standardno rješenje dostupno je za prskalice, sijačice/sadilice i razbacivače gnojiva.

Povezivost iznutra

Connectivity Inside

 Moderna poljoprivreda nije samo stvar upravljanja poslovanjem - vi upravljate kompleksnim poduzećem. Zato optimiziranje ukupnog podlovanja ovisi o dobroj povezanosti s tekućim operacijama.

 Operativni Centar na našem Ag web portalu MyJohnDeere.com čini stvari jednostavnijima. Povezuje vas s vašim strojevima, vašim rukovateljima, i vašim poljima s jedne središnje lokacije. Štoviše, omogućava jednostavnu razmjenu informacija s vašim John Deere zastupnikom, vašim agronomom, vašim pružateljem usluga, ili drugim povjerljivim savjetnikom s kojim ste partner.

 MyJohnDeere je također vaš pristup JDLink rješenjima telematike. Koristeći ugrađeni Modular Telematics Gateway na vašoj 8R/8RT seriji traktora JDLink otklanja nagađanja pri nadgledanju stroja i optimiziranju performansi.

Operations Center

 Operativni Centar

 Spojite se na Operativni Centar (Operations Center) kako biste dobili trenutni pregled vašeg poslovanja, locirali polja i opremu, pratili radni napredak vaših strojeva i završetak poslova na vašim poljima, na jednoj mapi. Koristite bežični prijenos podataka (Wireless Data Transfer) za dvosmjerni prijenos informacija između vaših strojeva i Operations Centera. Dajte vašim partnerima dopuštenje za pristup odabranim informacijama - npr. dijelite granice polja ili definirani skup polja s vašim pružateljem usluga.

 Olakšajte upravljanje poslovanjem

 S MyJobsManager aplikacijom možete dodijeliti jasno definirane zadatke svojim rukovateljima (uključujući granice polja, opremu, proizvode itd.) sa samo nekoliko klikova. Vaši rukovatelji tada mogu vidjeti raspored rada u realnom vremenu, i izršiti ih u skaldu s MyJobs Aplikacijom na svom mobilnom uređaju. Promjene poslova mogu se brzo podesiti online. Kada je posao završen, izvješće je dostupno direktno na Operations Centeru i MyJobsManager Aplikaciji. To vam štedi mnoštvo poziva tijekom dana i eliminira rizik od gubitka informacija.

JDLink

 JDLink

 JDLink telematika daje koristi u dvije razine. JDLink Access vam uvijek pokazuje gdje su vaši strojevi, što rade i kako rade. Koristeći mogućnost daljinske dijagnostike vaš John Deere zastupnik može - uz vaše dopuštenje - izvršiti daljinsku provjeru zdravlja stroja i proaktivno održavanje, dajući vam više vremena za rad. JDLink Connect dodatno uključuje daljinski pristup displeju (Remote Display Access) za daljinsku pomoć rukovatelju i bežični prijenos podataka (Wireless Data Transfer) za jednostavnu razmjenu podataka između vašeg stroja i ureda.

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr