7R Serija

 • 7R Serija traktora

  Inovacije koje možete osjetiti, gdje god vas posao odveo

 • 7R Serija traktora

  Inovacije koje možete osjetiti, gdje god vas posao odveo.

 • 7R Serija traktora

  Inovacije koje možete osjetiti, gdje god vas posao odveo.

 • 7R Serija traktora

  Inovacije koje možete osjetiti, gdje god vas posao odveo.

 • 7R Serija traktora

  Inovacije koje možete osjetiti, gdje god vas posao odveo.

 • 7R Serija traktora

  Inovacije koje možete osjetiti, gdje god vas posao odveo.

7R Serija

Bez obzira na poslove, na polju ili na cesti, vaš novi John Deere traktor 7R serije nadmašiti će vaša očekivanja u performansama, vremenu rada i troškovima rada. Dali smo 7R seriji više snage i predstavili nove standardne značajke i opcije kako bi osigurali maksimalan povrat vaše investicije - performanse pri nižim troškovima rada, gdje god vas posao odvede:

Generation 4 CommandCenter displej

 Generation 4 CommandCenter

 John Deere smješta više snage pod vrške vaših prstiju s našim novim CommandCenter displejima. Odaberite 4100 CommandCenter sa 7” displejem ili 4600 CommandCenter sa 10” displejem. Oni funkcioniraju kao tablet s dodirnim zaslonima: kretanje kroz opcije je pojednostavljeno putem izbornika, kratica i pomoći ovisno o kontekstu.

John Deere Remote Display Access

 John Deere Remote Display Access

 John Deere Remote Display Access podiže daljinsku podršku na novu razinu. Koristeći infrastrukturu JDLinka omogućava upraviteljima farmi i zastupnicima da daljinski pomognu rukovateljima u podešavanju i radu vašeg novog 7R traktora. Gotovo kao da ste u kabini.

e23 transmission s Efficiency Managerom

 e23 mjenjač s Efficiency Managerom

 e23 je jedinstveni u polju dokazani i ekonomični mjenjač s 23 brzine za naprijed i 11 za unazad za meko prebacivanje brzina. e23 tmjenjač maksimizira učinkovitiost i produktivnost u svim uvjetima i za sve primjene. Kombinira sve prednosti mehaničkog mjenjača s lakoćom korištenja AutoPowr mjenjača.

Glavne značajke

Novi 7R pun je iznimnih značajki koje povećavaju vašu učinkovitost i produktivnost. Kliknite ispod na Značajke kako biste saznali više!

CommandView III kabina

CommandView III kabina

 U John Deereu komfor i ergonomiju rukovatelja uzimamo vrlo ozbinjno, jer veći komfor i prikladnost znači manje stresa i umaranja, a to zauzvrat znači produktivniji radni dan. Pripremite se na vožnju života.

 Prostrana nova CommandView III kabina je u zasebnoj klasi, s John Deere adaptivnom hidraulično-pneumatskom suspenzijom (HCS Plus) prilagođavajući se promjenjivim uvjetima podloge i ne zahtijevajući programiranje za cestu ili radove u polju. Redizajnirano sjedalo uključuje suspenziju naprijed-nazad i bočno, te lumbalnu potporu..

Premium paket za kabinu

Premium paket za kabinu

 Odaberite Premium paket za kabinu za dodatni komfor, uključujući najmještanje sigurnosnog pojasa i povišenje naslona za leđa.

4100 ili 4600 CommandCenter displej

4100 ili 4600 CommandCenter displej

 John Deere smješta više snage pod vrhove vaših prstiju s našim intuitivnim novim CommandCenter displejima. Odaberite 4100 CommandCenter sa 7” displejom ili 4600 CommandCenter sa 10” displejom.

 Funkcioniraju isto kao i tablet s dodirnom zaslonom: kretanje kroz opcije je pojednostavljeno putem izbornika, kratica i na sadržaj osjetljivom pomoći. AMS aplikacijama kao AutoTrac može se upravljati direktno putem Generation 4 Command Center displeja.

Jednostavne SCV kontrole

 Jednostavne kontrole SCV-a
 Za prikladnost i lakoću uporabe, svim SCV-ima može se upravljati putem središnje postavljenog bloka elektro-hidrauličnih ventila putem prekidača, ili za ultimativnu okretnost, putem joysticka. U kombinaciji s CommandQuad ili e23 mjenjačima, brzina kretanja također se može podesiti korištenjem joysticka.

Inteligentna rješenja (AMS) i telematika

 Automatsko navođenje vam daje više komfora uz smanjenje ulaznih troškova:

Inteligentna rješenja (AMS) i telematika

AutoTrac vam omogućava da svladate ravne i krivudave prohode, radite komforno u uvjetima smanjene vidljivosti, istovremeno smanjujući preskakanja i preklapanja, što na kraju štedi vaše gnojivo, sjeme i gorivo. S novim CommandCenter displejom spremni ste za rad. Potreban vam je samo Starfire 3000 prijamnik i AutoTrac aktivacija.

 Želite više? Intelligent Total Equipment Control (iTEC Pro) (Inteligentna potpuna kontrola opreme) integrira AutoTrac automatsko upravljanje i sustave za kontrolu priključaka kako bi kontrolirali brzinu traktora, podizali prednje ili stražnje priključke, i uključivali blokadu diferencijala. To vam omogućava okretanje bez korištenja ruku, i smanjuje sabijanje tla.

Tractor Automation
Ovaj uzudljivi nagrađivani koncept omogućava komunikaciju između priključaka i traktora putem ISOBUS-a i podešava sve od brzine traktora do hidrauličnih ventila – kako bi se osigurala maksimalna produktivnost.

John Deere FarmSight:
Profitirajte iznutra. S novom 7R serijom možete profitirati od najnovijih tehnologija precizne poljoprivrede, što vam omogućava da iskusite John Deere FarmSight, naš sveobuhvatan pristup za nove razine produktivnosti i upravljanja farmama.

John Deere telematika

John Deere Telematika
 JDLink kombinira u naše strojeve ugrađeni CANBUS sustav sa satelitskim pozicioniranjem i tehnologijom bežične komunikacije i omogućava vam da daljinski optimizirate performanse 7R traktora i identificirate potencijalne probleme čak i prije nego što ih rukovatelj zamijeti. Sustav kontinuirano prikuplja i prenosi podatke o stroju putem tehnologije mobinih telefona kako bi omogućio nadgledanje stroja, proaktivno održavanje i daljinsku dijagnostiku.

John Deere Remote Display Access

John Deere Remote Display Access
 John Deere Remote Display Access podiže daljinsku podršku na novu razinu. Koristeći infrastrukturu JDLink-a za spajanje GreenStar 3 2630 displeja u kabini, omogućava upraviteljima farmi i zastupnicima da daljinski asistiraju rukovateljima u podešavanju stroja i operacijama za trakore, kombajne, silažne kombajne, prskalice kao i za ISOBUS priključke. Gotovo kao da ste vi u kabini. To znači: brži servis i maksimalno produktivno vrijeme rada.

Više snage na podlogu i najbolje upravljanje

Više snage na podlogu i najbolje upravljanje

 Naša integrirana samonivelirajuća prednja suspenzija Triple-Link Suspension Plus (TLS+) pomaže u prenošenju značajno više snage na tlo - kako na polju tako i na cesti. Jednostavno odaberite maksimalni tlak na CommandCenter displeju kako bi osigurali transfer teških opterećenja uz minimalne kretnje prednje osovine. TLS+ se samonivelira prilikom pokretanja traktora i kad god brzina traktora prijeđe 1.5 km/h.

Active Command Steering (ACS)

 Smanjen napor upravljanja

 Active Command Steering (ACS) (aktivno upravljanje) je najrobusniji i najopsežniji sustav upravljanja na bilo kojem traktoru. Bilo na polju ili na cesti, ACS smanjuje napor i poboljšava komfor i kontrolu rukovatelja:

 • poboljšava držanje pravca pri transportnim brzinama
 • samo 3.5 okretaja od jedne do druge krajnje točke u polju, i pet okretaja od jedne do druge krajnje točke pri transportnim brzinama
 • otklanja povratni udar upravljača i njegov otklont
 • poboljšava kontrolu pri skretanju pri transportnim brzinama
 • manji promjer upravljača za bolji komfor i preglednost rukovatelja
 • održava osjećaj rukovatelja kao na tradicionalnim sustavima upravljača
 • potpuno integriran s AutoTrac sustavima navođenja

Suspenzija kabine

Suspenzija kabine

 Usporedo s TLS+ suspenzijom prednje osovine, suspenzija kabine poboljšava komfor rukovatelja, što omogućava veću brzinu pri prelasku neravnih terena. Također poboljšava zdravlje i sigurnost eliminiranjem vibriranja cijelog tijela i potencijalne mučnine uslijed kretanaj. Hidraulična suspenzija kabine Plus (HCS+) kontrolirana je putem dva hidraulična cilindra koji potiskuju ulje u dušikom punjene akumulatore. Stlačivanje plina pruža suspenziju i hod od 50 mm prema gore i 50 mm prema dolje.

360° LED osvjetljenje

360° LED osvjetljenje

LED osvjetljenje na John Deere 7R seriji traktora osigurava visoko kvalitetno bijelo svjetlo za jasniju vidljivost i kontrast i još više svjetla između kabine i poklopca motora. Rezultat: manje naprezanja očiju.

 Uz 40 % veću širinu i 10 % veću pokrivenost straga, te zahtijevajući 45 % manje ampera od HID (high intensity discharge) svjetala, LED svjetla smanjuju opterećenje na sustav za punjenje

360° LED osvjetljenje

 22 LED svjetla osiguravaju vidljivost od 360°:

 • 6 u poklopcu motora plus 2 halogena prednja svjetla 
 • 12 u krovu kabine
 • 2 lijeva i desna na poprečnoj gredi kabine
 • 2 na stražnjim blatobranima

 2 opcijska dodatna svjetla dostupna su kao set za naknadnu ugradnju za velike prednje priključke i prednje utovarivače.
 Svo osvjetljenje jednostavno se kontrolira putem CommandCenter displeja.

JD PowerTech motor – bolja reakcija u vuči, poboljšan odziv motora

JD PowerTech motor

 Za maksimalne performanse 7R serije 9.0 l PowerTech PVX (i PSS ) motori isporučuju i do 290 KS (i do 310 KS) pri nazivnom broju okretaja, i do 312 KS (i do 352 KS) s Intelligent Power Managementom. 6.8 l PowerTech PSX motori daju i do nazivnih 230 KS i 260 KS s IPM-om za transport i pokretne radove s PV-om. Kao rezultat, dobivate ubrzanje kada vam je najviše potrebno, kao i kretanje uzbrdo s teškim teretima.

JD PowerTech motor

 Novi John Deere 7R serije traktori nude potpuno unaprijeđeni paket hlađenja, za manje buke, bolju ekonomičnost u potrošnji goriva, i bolje performanse. Bolji protok zraka, 15 % povećanja u ukupnoj površini hladnjaka, novi ventilator koji uvlači zrak, i bolja učinkovitost hlađenja. Plus, relocirani otvori za ventilaciju eliminiraju tiranje zraka uslijed vrućine.

Najbolji mjenjač, bez obzira na uvjete

 Kod John Deerea imate snagu izbora: John Deere 7R serija daje vam tri opcije za 40 i 50 km/h:

CommandQuad mjenjač

CommandQuad sEfficiency Managerom

 Rad brzina i gasa ruku pod ruku za smanjenje potrošnje goriva uz povećanje produktivnosti.
 Odaberite potpuno automatski način rada za maksimalnu ekonomičnost ili, za ciljane aplikacije, ručni način rada s pet područja i četiri brzine po području izmjenjivo bez korištenja spojke. Oboje je jednostavno za korištenje na CommandARM kontrolama, a lijevi reverzer omogućava laku promjenu smjera kretanja. Eco power tipka smanjuje potrošnju goriva za manje troškove rada.
 Dostupno za 7210R i 7230R.

e23 mjenjač s Efficiency Managerom

e23 mjenjač s Efficiency Managerom

 Dokazan u polju i ekonomičan, jedinstveni e23 mjenjač ima 23 brzine za naprijed i 11 za nazad. Jedinstveno je rješenje za maksimalnu učinkovitost i produktivnost u svim uvjetima i svim aplikacijama. Kombinira sve prednosti mehaničkog mjenjača s lakoćom korištenja AutoPowr mjenjača. e23 mjenjač dolazi s tri načina rada: Potpuno Auto, Prilagođeno i Ručno. Smjer kretanaj možete mijenjati lijevim ili desnim reverzerom bez korištenja spojke. Najviše brzine održavaju maksimalnu brzinu pri konstantnom broju okretaja motora. 

 e23 pruža ukupnu prosječnu uštedu na gorivu od četiri posto – značajni financijski dobitak tijekom životnog vijeka stroja. Dostupan za sve modele.

AutoPowr mjenjač

 AutoPowr
 AutoPowr vam omogućava meku izmjenu od kretanja do maksimalne brzine s jednom ručicom, i u potpunosti bez korištenja spojke. Samo odaberite specifičnu brzinu i AutoPowr će je održavati automatskim odgovaranjem na promjenjive uvjete opterećenja. Dostupna su četiri načina rada: Potpuno Auto, Prilagođeno, Ručno i novi Pedal mode, što vam omogućava da kontrolirate brzinu kretanja neovisno od motora. Dostupno za sve modele.

Precizna snaga hidraulike

Precizna snaga hidraulike

 John Deere omogućava i do osam neovisnih SCV-a (i do šest straga, te do dva sprijeda) i snagu sve do protoka od 223 l/minuti: pružajući više izlazne snage, za široki raspon pripremnih radova, teških vučnih radova ili za transport.

 Ovisno o vašim potrebama, imate tri opcije hidrauličnih pumpi:

 • 45 cm³ hidraulična pumpa protoka 121 l/min. (za 7210R i 7230R)
 • 63 cm³ hidraulična pumpa protoka 162 l/min.
 • 85 cm³ hidraulična pumpa protoka 223 l/min.

Više snage podizanja, bolje performanse, više mogućnosti priključivanja

Više snage podizanja, bolje performanse, više mogućnosti priključivanja

 7R serija odlikuje se povećanim kapacitetom stražnjeg trotočja, te do šest neovisnih SCV-a kako bi udovoljila vašim potrebama za teške vučne poslove. Pronađite trotočje koje daje snagu podizanja koja vam je potrebna:

 • I do 9,208 kg na 7210R i 7220R
 • I do 10,206 kg na 7250R, 7270R i 7290R (i 7310R)

Opcijske prednje podizne poluge (s PV-om) imaju kapacitet podizanja i do 5,200 kg, te veliki hod podizanja.

7R Series Tractors

7R Series Tractors

*Dostupno samo u nekim državama
**Najviše četiri hidraulične utičnice u kombinaciji s desnom konzolom

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr