6RC Serija

  • 6RC serija traktora

    Svestrani John Deere traktor

6RC Serija

Sve što imaju i veliki traktori. Osim veličine.

 

6RC serija traktora

 Traktori John Deere 6RC serije premium su braća 6MC serije. Obje se koncentriraju na kvalitetu i mogućnosti većih traktora u kompaktnijem i okretnijem formatu. Dokaz da nemorate biti veliki kako bi bili izvrsni.

 Za bolje performanse – na i izvan ceste – uz poboljšane mogućnosti dizanja, premium 6RC serija je traktor po vašem izboru. Imaju sve kvalitete  6MC traktora, ali mogu biti specificirani s još moćnijim i sofisticiranijim sistemima i opremom.
 Svi 6RC traktori posjeduju 4WD pogon, i mogu biti opremljeni s AutoQuad Plus 40K, AutoQuad Plus ECO 40K ili PowrQuad Plus 40K mjenjačima za automatsku izmjenu bez korištenja spojke. Opcijski ovjes prednje osovine 'Triple Link Suspension' (TLS) čini vožnju još udobnijom i produktivnijom.

 Tu je i unaprijeđena precizna John Deere inteligentna totalna kontrola opreme 'Intelligent Total Equipment Control' (iTEC Basic), i po potrebi dostupna dodatna snaga od strane Intelligent Power Managementa (IPM). Hidraulika s kompenzacijom tlaka i protoka (PFC) standardna je na 6RC traktorima, dajući protok i do 114 l/min.

Ograničeni prostori. Neograničena okretnost.

Ograničeni prostori. Neograničena okretnost.

Rad u ograničenim prostorima nikada nije bio lakši, a bez odgovarajuće opreme je gotovo nemoguć. John Deere 6RC traktori namjenski su dizajnirani kako bi briljantno radili u i oko malih zgrada na farmama, malim dvorištima na farmama, i neobičnim brdovitim mjestima. 
 Njihova mala veličina i kratak međuosovinski razmak (2400 mm) i mali radijus okretanja čine ove traktore okretnima i agilnima.

 

Visoke performanse. Integralna konstrukcija.

Visoke performanse. Integralna konstrukcija.

Rad s prednjim utovarivačem prirodan je za 6RC traktore. Oni imaju ugrađenu prednost u odnosu na konkurenciju: John Deere dizajn pune šasije. Ova čvrsta dvostruka kralježnica odolijeva stresovima i silama uvijanja uzrokovanim neravnomjernim utovarom, čineći 6RC traktore nepobjedivo stabilnim izvođačima u i oko vašeg dvorišta. Nenadmašna strukturna čvrstoća također štiti pogonske komponente od negativnih efekata uvijajućih sila.

 

Manje stresa. Veća produktivnost.

Manje stresa. Veća produktivnost.

Kako su 6RC traktori napravljeni na principu John Deere pune šasije, kabina i vozač su već izolirani od većine pogonskih vibracija. Stres i umor su smanjeni, dok produktivnost raste. Sa Triple Link suspenzijom prednje osovine (TLS), 6RC traktori pružaju izvanrednu udobnost za rukovatelja.

 

Impresivna učinkovitost. Jednostavnost jedne tekućine.

Impresivna učinkovitost. Jednostavnost jedne tekućine.

 John Deere PowerTech PWX visoko tlačni Common Rail motori u 6RC traktorima daju vam svu potrebnu snagu za vaše radne zadatke. Ovi 4-cilindarski, 4.5 litreni motori kombiniraju pouzdanu jednostavnost wastegate turbo punjača s tehnologijom napredne kontrole emisije ispušnih plinova, i udovoljavaju Stupanj IIIB (EURO IIIB) propisima. Za transport i “pokretne” radove s PV-om, IPM daje korisno povećanje snage od dodatnih 10 KS. A zahvaljujući John Deere Samo Dizel rješenjem, možete zaboraviti na tekućinu za tretiranje ispušnih plinova (DEF).

 

Mnoštvo aplikacija. Odgovarajući mjenjači.

Mnoštvo aplikacija. Odgovarajući mjenjači.

Svi John Deere mjenjači kombiniraju provjereni dizajn s inovativnom tehnologijom uštede snage. Rezultat: osigurana pouzdanost, intuitivno rukovanje, i niski troškovi servisiranja. Odabir odgovarajućeg mjenjača doprinijeti će napretku vaše produktivnosti i učinkovitosti. 
 U ponudi je veliki izbor mjenjača: PowrQuad Plus s maksimalnih 40 km/h, AutoQuad Plus i AutoQuad Plus ECO. Svi posjeduju za korištenje jednostavni električni lijevi reverzer.
 Za specijalne aplikacije je kao opcija dostupan mjenjač s puzajućim brzinama. 

 

Mišićava snaga. Mjerljivi odgovor.

Mišićava snaga. Mjerljivi odgovor.

Krvotok traktora je njegov hidraulični sustav, koji pokreće PV-e, trotočja i prednji utovarivač. 6RC serija traktora pruža dodatne sposobnosti John Deere hidrauličnog sustava s kompenzacijom tlaka i protoka (PFC), isporučujući 80 l/min, s opcijskim povećanjem do 114 l/min.

 

Kompaktne dimenzije. Veća svestranost.

6RC serija traktora

PV je dostupno s opcijama 540/540E/1000 o/min, a broj okretaja PV-a može se odabrati iz unutrašnjosti kabine.

 Integrirane prednje podizne poluge kapaciteta dizanja od 3000 kg, savršene su za nošenje utega i radove s prednjim priključcima. Ove prednje poluge mogu se kombinirati s integriranim john Deere prednjim PV-om, te su naravno potpuno kompatibilne s John Deere prednjim utovarivačima.

Glavne značajke

 Više informacija o glavnim značajkama pronađite ispod.

6MC/6RC serija video

6MC/6RC serija video

TLS na 6MC traktoru

TLS na 6MC traktoru

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr