6R Velika šasija

 • Novi 6R. Vaš atleta.

 • Novi 6R. Vaš atleta.

 • Novi 6R. Vaš atleta.

 • Novi 6R. Vaš atleta.

 • Novi 6R. Vaš atleta.

6R Velika šasija

John Deere 6R serija traktora

 

John Deere 6R Series Tractors

Kao svaki pravi atleta, naši novi 6R traktori posjeduju mogućnosti da uspješno rade, čak i u uvjetima koji su daleko od idealnih. Projektirani su da udovolje različitim izazovima terena, prevladavajućim uvjetima i ograničenom vremenu operacija.

Ima mnogo razloga za odabir 6R traktora: najmodernija, integrirana tehnologija, izvanredna sveobuhvatna vidljivost, sučelje jednostavno za korištenje i nova generacija CommandArma. A sada, kako bi udovoljili Stupanj IV (EURO IV) zahtjevima, usavršili smo industrijski Diesel Exhaust Fluid (DEF) sistem kako bi postigli naše vlastite postrožene standarde To je tipična John Deere filozofija da premašimo vaša očekivanja na svim područjima.

Ključne značajke

 Novi 6R prepun je izvrsnih značajki koje povećavaju vaše performanse i produktivnost. Kliknite dolje na značajke kako biste saznali više!

Anatomija pravog atlete

Anatomy of a true athlete

 Više od 45,000 6R traktora je već proizvedeno, a sada su izvedbe s velikom šasijom nadalje poboljšane kako bi postavile nova mjerila u industriji s izvanrednim performansama, učinkovitim radom i nižim operativnim troškovima.
 Ovi strojevi udovoljavaju Stupanj IV (EURO IV) propisima, s novi DEF sistemom razvijenim od strane John Deerea.

Tu je također i novi Generation 4 CommandCenter displej, unaprijeđeni blok hidrauličnih utičnica i novi elektronski joystick. To su samo neke od značajki koje omogućavaju vašem 6R traktoru prednost u polju.

 • 6215R top model nazivne snage 215 KS (255 KS s IPM-om)
 • Izvanredan odnos snage i težine
 • Efficiency Manager
 • 3 modela velike šasije (2800 mm međuosovinski razmake) snage od 175 do 215 KS (215 do 255 KS s IPM-om)
 • Udovoljavaju normi Stupanj IV (EURO IV) s DEF-om

Održavajte vrijeme provedeno u radu

Maintaining your work rate

 Zastoj stroja nije ničiji prijatelj. Svi vaši strojevi moraju biti sposobni funkcionirati točno onako kako vaši radovi zahtijevaju, danju ili noću, već kako je potrebno. Naši John Deere 6R traktori napravljeni su da rade i održavaju vaše operacije što je moguće produktivnije.

Podignite razinu igre

Raising your game

 Naši 6R traktori napravljeni su da rade iznad vaših očekivanja, te da također maksimiziraju produktivnost vaših rukovatelja, bez obzira na zadatke. Njihovo radno okruženje pažljivo je dizajnirano kako bi se smanjila razina stresa i umora, omogućavajući duže radne sate bez smanjivanja učinkovitosti i točnosti.

Maksimiziranje učinkovitosti

Maximising efficiency

 Naša filozofija je da smanjivanje operativnih troškova nikada nesmije ugroziti kvalitetu vašega rada. Upravo suprotno: koncentriramo se na razvoj rješenja koja će poboljšati vašu produktivnost, a istovremeno smanjiti vaše troškove. 6R traktori, sada s produljenim servisnim intervalima do 750 sati, dostupni su s izborom super učinkovitih mjenjačkih sustava. 

Označava sve kućice: servisni intervali od 750 sati

Anatomy of a true athlete

 Dulji servisni intervali omogućavaju duže periode rada bez prekidanja. To daje više vremena provedenog u radu, poboljšane performanse i smanjene operativne troškove. Samo jedan primjer kako John Deere razvija proizvode koji rade malo više kako bi udovoljili vašim potrebama.

6R Series tractor

Ultimate Edition

Ultimate Edition naše 6R serije traktora daje vam svu snagu i specifikacije koji su vam potrebni - podržavajući vaš uspjeh kao poduzetnika ili farmera. Kliknite na pet ultimativnih koristi kako biste saznali više.

Ultimativna vuča

Ultimate Pull

Beskonačna vučna snaga uz maksimalnu učinkovitost.

Engine illustration

John Deere PowerTech motori sa 6.8 L obujma i 215 KS (158 kW) do 255 KS (188 kW) nazivne snage s IPM-om pružaju nenadmašne performanse, masivni okretni moment i vrhunsku stabilnost.

 

 Uz to, odabrati možete između za rukovatelja prikladnih i super učinkovitih opcija mjenjača:

 • Jednostavan za korištenje, AutoPowr mjenjač s jednom ručicom beskonačno je varijabilan u svim područjima brzina.
 • DirectDrive mjenjač s dvostrukom spojkom, s 8 brzina i 3 grupe, unaprijed odabire sljedeću brzinu kako bi omogućio direktnu izmjenu bez prekidanja vučne snage.

 Koju god opciju da odaberete, uvijek ćete se okoristiti izvrsnom potrošnjom goriva.

Ultimativni komfor

Ultimate Comfort

Naslonite se i uživajte u radu.

TLS suspension

 Rukovatelji John Deere ULTIMATE Editiona mogu uživati u ekstremno udobnoj kabini. Super je prostrana, tiha i posjeduje opremljenost luksuznog automobila. Ponekad čak i težak rad može biti zabavan.

 Za ultimativnu udobnost vožnje, birati možete između adaptivnog HCS Plus ovjesa kabine ili TLS Plus suspenzije prednje osovine.

 • Aktivno ublažavanje adaptivne HCS Plus suspenzije kabine predviđa promjene opterećenja i manevre kočenja i osigurava meku vožnju.
 • TLS Plus suspenzija prednje osovine automatski se prilagođava promjeni opterećenja i uvjetima trakcije i poboljšava vučnu snagu za i do 7%.

 Blještavo u noć s 22 LED svjetla.
 22 LED svjetla daju vam osvjetljenje od 360°, uz 40% više bočne vidljivosti i 10% više svjetla straga.

 Precizno automatsko upravljanje: AutoTrac potpomognuto upravljanje.
 Bilo da orete ravno ili `radite krivudavo’, AutoTrac sustav upravljanja drži vas na pravcu, tako da možete nastaviti raditi čak i pri lošoj vidljivosti. Uz to, minimalizira preskakanja i preklapanja – omogućavajući vam uštedu na sjemenu, gnojivu i troškovima goriva.

Ultimativna kontrola

Ultimate Control

Perfektan rad i najveća točnost

Dodirnite i kliznite – 10" dodirni zaslon četvrte generacije Command Center displeja je vrlo intuitivan, kao da koristite tablet. Zaslon vam također s lakoćom omogućava kontrolu ISOBUS-kompatibilnih priključaka i kontrolera

Slobodno programibilni multi-funkcionalni joystick.

TLS suspension

 Zahvaljujući slobodnom konfiguriranju multi-funkcionalnog joysticka, rukovatelj ima apsolutno sve pod kontrolom. Izuzetno jednostavan za programiranje i rukovanje, primjetno povećava produktivnost.

 Daljinski pristup displeju (Remote display access) za brzu podršku.
 Ukoliko imate bilo kakva pitanja ili potrebu za pomoći od vašeg John Deere zastupnika, jednostavno mu dajte autorizaciju da daljinski pristupi vašem displeju, i biti ćete ponovno u pokretu prije nego mislite. To štedi dragocjeno vrijeme i maksimizira dostupnost.

Ultimativno vrijeme rada

Ultimate Uptime

Svjetska kvaliteta i pouzdanost.

Ako postoji jedna stvar u koju se možete pouzdati, to je da će John Deere traktori ići s vama kroz sito i rešeto. To stoji zahvaljujući nekolicini faktora:

 •  John Deere kontrola kvalitete i sustav proizvodnje osigurava ne samo da kvaliteta ostaje dobra, već da se i kontinuiranwo poboljšava.
 •  Beskompromisno testiranje tijekom svih faza razvoja – korištenjem bazena s blatom, hladnih komora i vjetro-tunela.
 •  Uključivanje korisnika od samog početka faze razvoja i razgovori o iskustvima u polju.

 

 FarmSight servisi – bolje nadgledanje, veća profitabilnost.

Remote Service

 Naši FarmSight servisni paketi, s 24-satnim daljinskim nadzorom i unaprijed zakazanim održavanjem vaših traktora od strane vašeg lokaknog John Deere zastupnika, omogućava vam da radite učinkovitije nego ikada prije. Ukoliko date svoju autorizaciju, vaš John Deere partner može daljinski nadgledati podatke o uvjetima i performansama vaših traktora 24/7 kako bi vam pružio najbolju moguću uslugu. Ovo vam pomaže održavati niske operativne troškove putem proaktivnog održavanja, smanjivanje nepotrebnih zastoja i potrošnje goriva, povećanje produktivnosti i optimiziranje upravljanja vašom flotom strojeva.

 Brza isporuka rezervnih dijelova.

 • John Deere kvaliteta dijelova specijalno razvijenih za vaše traktore osigurava dugotrajnost, smanjuje troškove održavanja i povećava vrijednost pri kasnijoj prodaji.
 • No-compromise testing during all stages of development – using mud basins, cold chambers and wind tunnels.
 • Naša globalna logistička mreža dobavlja vam potrebne rezervne dijelove na vrijeme.

Ultimativno održavanje

Ultimate Servicing

Minimalni trud, minimalni troškovi.

Naši traktori olakšavaju život kada je u pitanju servisiranje i održavanje, što ne samo da štedi vaše vrijeme, već i novac:

 • Interval izmjene ulja motora od i do 750 sati.
 • Interval izmjene hidrauličnog ulja od 1,500 sati.
 • Filteri usisa zraka, kabine i recirkulirajući filteri mogu se provjeravati i mijenjati bez korištenja alata.
 • Filteri dizel čestica ne zahtijevaju održavanje – dizajnirani su da traju koliko i traktori.

 Opsežni PowerGard servisni paketi

PowerGard

 S John Deere PowerGard Protection Planom pokrivajući održavanje i popravke, držite operativne troškove pod kontrolom i možete do kraja optimizirati performanse vaših strojeva. Izabrati možete između tri fleksibilne opcije koje pokrivaju sve, od redovnog održavanja, do troškova popravaka za sve ključne komponente traktora.

 ServiceADVISOR daljinski sustav dijagnostike.
 Uz vaše dopuštenje, vaš John Deere zastupnik je u mogućnosti da očita podatke o stanju i performansama vaših traktora iz udobnosti svoje radionice, osiguravajući da su odmah informirani o bilo kojim automatskim porukama o servisiranju ili održavanju poslanim od strane upravljačkog sustava traktora. To im omogućava da bez kašnjenja daljinski dijagnosticiraju, pa čak i instaliraju nadogradnje softvera.

6R FT4 video

6R FT4 video

6R FT4 video

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr