6R Mala i srednja šasija

 • Novi 6R s malom i srednjom šasijom. Vaša svestrana radna snaga.

 • Novi 6R s malom i srednjom šasijom. Vaša svestrana radna snaga.

 • Novi 6R s malom i srednjom šasijom. Vaša svestrana radna snaga.

 • Novi 6R s malom i srednjom šasijom. Vaša svestrana radna snaga.

 • Novi 6R s malom i srednjom šasijom. Vaša svestrana radna snaga.

6R Mala i srednja šasija

 Ima puno razloga za odabrati 6R traktor: najmodernija integrirana tehnologija, izvrsna preglednost, sučelje jednostavno za korištenje, i novi CommandARM. Sada, kako bi udovoljili Stupanj IV (EURO IV) zahtjevima, poboljšali smo industrijski Diesel Exhaust Fluid (DEF) sistem kako bi postigli naše vlastite postrožene standarde. To je tipična John Deere filozofija da premašimo vaša očekivanja na svim područjima.

Delivering what you need

Glavne značajke

 Ispod pronađite više informacija o glavnim značajkama.

Vaša svestrana radna snaga

Your versatile workforce

 Svi novi modeli još su unaprijeđeniji kako bi postavili nove standarde u industriji, s izvanrednim performansama, efektivnim radom i nižim troškovima korištenja. Ovi strojevi udovoljavaju Stupanj IV (EURO IV) normi, s novi DEF sistemom konstruiranim od strane John Deerea. Tu je i novi Generation 4 CommandCenter displej, unaprijeđeni blok hidrauličnih utičnica, i novi elektronski joystick. To su samo neke od značajki koje omogućavaju vašem 6R traktoru prednost u polju.

 • 6155R model s nazivnih 155 KS (202 KS s IPM-om)
 • Izvanredan odnos snage i težine
 • Efficiency Manager
 • 3 modela srednje šasije (2765 mm međuosovinski razmak) snage od 135 do 155 KS (165 do 202 KS s IPM-om)
 • 3 modela male šasije (2580 mm međuosovinski razmak) snage od 110 do 130 KS (130 do 150 KS s IPM-om)
 • Udovoljavaju normi Stupanj IV (EURO IV) s DEF-om

Vrhunsko iskustvo vožnje

Great driving experience

 Komfor rukovatelja unaprijeđen je s novom geometrijom prednje osovine koja poboljšava karakteristike vožnje u polju i na cesti u transportnim aplikacijama. 6R serija je također dostupna i s opcijskom premium suspenzijom prednje osovine, Triple Link Suspension Plus. TLS Plus ne samo da jamči optimalnu trakciju i performanse u polju, prenoseći i do 7% više snage na podlogu, već također i osigurava veći komfor rukovatelja, smanjujući umaranje rukovatelja i povećavajući produktivnost.

Vrhunski komfor rukovatelja

Great operator comfort

 Čak i nakon mnogo sati u ComfortView kabini, impresivno je koliko rukovatelj može postići bez umaranja. Rafinirana opcijska hidro-pneumatska suspenzija kabine (HCS Plus) povećava udobnost vožnje na polju i na cesti. Dva polu-aktivna amortizera limitiraju njihanje uzrokovano ubrzavanjem i kočenjem. Održava i precizan osjećaj o traktoru i podlozi, i može se prilagođavati od strane rukovatelja.

Veliki izbor mjenjača

Great choice of transmissions

Great choice of transmissions

 Odgovarajući mjenjač za vaše radove: oba vrhunska mjenjačka sustava, AutoPowr i DirectDrive, poboljšana su kako bi odgovarala rafiniranim performansama i impresivnim mogućnostima 6R traktora. Pružaju još veću razinu komfora kombinirano s izvrsnom ekonomičnošću u potrošnji goriva. AutoPowr i DirectDrive dostupni su u kombinaciji s CommandARM-om. Svi 6R traktori također su dostupni s našim provjerenim PowrQuad Plus i AutoQuad Plus mjenjačima.

Podizanje igre: John Deere R-serija prednjih utovarivača

Raising the game: John Deere R-Series front loaders

 6R traktor je savršena platforma za teške radove s prednjim utovarivačem, zahvaljujući John Deere konstrukciji s punpm šasijom. 
 Čvrsta konstrukcija dvostruke kralježnice odolijeva stresovima i silama uvijanja uzrokovanima nejednolikim utovarom, čineći 6R najstabilnijim izvođačem na i izvan farme. Izdržljiva, uljno hlađena PermaClutch 2 spojka u svakom 6R-u konstruirana je da izdrži bezbrojne promjene smjera kretanja koje su tipične za kontinuirane radove s prednjim utovarivačem.
 John Deere prednji utovarivači konstruirani su, proizvedeni i testirani po istim strogim standardima kao i naši traktori. Savršeno pristaju 6R traktorima i kompatibilni su s John Deere prednjim podiznim polugama, rade s pouzdanom preciznošću i trajnošću, i omogućavaju superiornu vidljivost za precizno pozicioniranje. Dostupan je i štitnik poklopca motora za zaštitu prednjeg kraja od mogućih oštećenja tijekom radova s utovarivačem.

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr