5M Serija

  • 5M serija traktora

    M – kao Moćniji nego što biste ikad očekivali u njegovoj klasi

5M Serija

M – napravljen od strane premium brenda

 

 5M serija traktora nudi više izbora nego ikada prije. Odaberite između posebno velike komforne kabine ili izvedbe bez kabine. Tu je i izvedba s niskom kabinom idealna za vaše niske staje ili ambare. Voćari ili vinogradari opcijsku usku izvedbu smatrati naročito korisnom. U ponudi je čak i atraktivno cjenovno povoljan početni model s 3 cilindra. 

 Nije samo svestranost ono što naši kupci očekuju od 5M traktora, već također i snagu. Teški radovi kao što je oranje važni su za ove strojeve isto kao i zahtjevni rad sa PV-om pokretanim priključcima.

 Različite opcije mjenjača na 5M traktorima, od 16/16 SyncReversera do 32/16 PowrReverserPlus mjenjača, dizajnirane su da budu usklađene s performansama i dugotrajnošću motora. PowerReverser kontrola modulacije omogućava vam precizno podešavanje promjene smjera u skladu s poslom – bržu promjenu za okretanja na kraju parcele ili mekšu i nježniju promjenu s utovarivačem. Povrće? u tom slučaju opcijske puzajuće brzine olakšavaju vaš rad pri brzinama od samo 300 m/h. Integrirani mehanizam parkirne blokade je standardan, sigurno blokirajući traktor u položaju i dajući veću sigurnost.

 

5M Series Tractors

Glavne značajke

 Više informacija o glavnim značajkama proizvoda pronađite ispod.

Teško podizanje je lagan posao

5M Series Tractors

Biti ćete impresionirani snažnom hidraulikom otvorenog centra 5M serije. Svi strojevi dolaze s tandem pumpom kapaciteta 94 l/mim za sve hidraulično pogonjene priključke. Pereformanse ove pumpe daju vam dovoljno snage za dva hidraulična izvoda sprijeda i do tri straga.

 5M serija traktora je snažan dizač tereta. Prednja i stražnja kosilica u kombinaciji ili teški kultivatori – snažna hidraulika trotočja sve savladava.

 

Rad s prednjim utovarivačem je lagan

Front loader work made easy

 Montiranje prednjeg utovarivača je sada brzo i jednostavno, tako da možete poslove premještanja i slaganja napraviti brzo i lako. Optimizirani dizajn znači da traktor i utovarivač rade kao jedno. Dodatna oprema kao što su prednje podizne poluge, prednje PV, PowrReverser, visoko učinkovita hidraulična pumpa i mokra spojka s više diskova koja ne zahtijeva održavanje, upotpunjavaju komplet.

5 Serija Traktora: AutoTrac ATU 200 univerzalni set

AutoTrac ATU 200 Universal set za upravljanje
 Ovaj satelitski utemeljeni sustav za navođenje bez uporabe ruku maksimizira produktivnost istovremeno čineći život rukovatelja lakšim, na primjer, kada je mračno ili prašnjavo. AutoTrac smanjuje preklapanja i do 90% i ubrzava okretanja na kraju parcele, štedeći vaše vrijeme, gorivo i troškove rada. Softver za dokumentiranje i kontrolu priključaka pomaže vam da upravljate ulaznimm troškovima i elektronski čuvate podatke za sljedivost usjeva i ostale zakonske potrebe. Set sadrži StarFire prijamnik, originalni GreenStar displej i zamjenski motorizirani obruč upravljača. Kompatibilan je sa SF1 i SF2 signalima, kao i s RTK signalom.

 S našim displejima dobivate potpuno novi pogled na vaše radove u polju. Oba displeja, 1800 s pritisnim tipkama i 2630 s dodirnim zaslonom, posjeduju zaslone u boji.

Okretan i učinkovit

Nimble and efficient

 Utovar i istovar okruglih bala, čišćenje staja, manevriranje u uskim i čudnim prostorima – okretni i agilni 5M traktori su stvoreni za takve vrste poslova.

 S kratkim međuosovinskim razmakom i krugom okretanja od samo 4.6 metara, 5M zaista sjaji kada radi u uskim stajama ili na uskim njivama s čestim okretanjem. Jednostavnost i okretnost ovih kompaktnih traktora zasjenjuju ostale veće strojeve. PowrReverser vam sve to još više olakšava.

Snažno priključno vratilo

5M Series Tractors

 Kako biste imali još više fleksibilnosti u korištenju vašeg traktora, na izbor imate tri različite opcije PV-a: 540/540E ili 540/540E/1000 za teške radove, ili 540/540E s pogonom putem tla, na primjer za vučene prikolice s pogonskim osovinama na brdovitom terenu. Integrirano prednje PV i prednje podizne poluge su opcija za nadalje proširenje primjene vašeg 5M traktora.

Izvedba bez kabine

5M Open Operator Station

Izvedba 5M traktora bez kabine pruža istu razinu komfora i ergonomsko savršenstvo.

5M serija video

5M serija video

5M serija video

5M serija video

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr