5E Serija

  • 5E Serija

    Mali div

5E Serija

Nova 5E serija John Deere traktora ispunjava sve osnovne potrebe malih i hobi farmera, kao i specijaliziranih korisnika, vrtlara i općinskih komunalnih poduzeća. Ukoliko ste pomislili da je učinkovitost John Deere-a samo za velike korisnike, s oduševljenjem ćete otkriti da smo uložili svu našu stručnost u stvaranje 5E serije traktora.

  • Performanse – 2.9 litara 3-cilindra PowerTech M motor s turbo punjačem i hladnjakom stlačenog zraka
  • Svestranost – 9 brzia za naprijed i 3 za nazad, izbor od 40 kW (55 KS), 48 kW (65 KS) ili 55 kW (75 KS)
  • Nosivost – i do 1.8 tona
  • Savršeni polumjer okretanja i korištenje joysticka za komforan rad s utovarivačem
  • Velik izbor opreme za mnoge različite zadatke
  • Atraktivna standardna oprema – npr. rotacijsko svjetlo, stražnje radno svjetlo, utezi za stražnje kotače i blatobrani koji u potpunosti prekrivaju kotače
  • Modeli po narudžbi – posjetite svog zastupnika za izvedbe koje udovoljavaju vašim potrebama

Predstavljamo malog diva

5E serija John Deere traktora omogućava lak i jednostavan povremeni, stalni ili specijalizirani rad iz dana u dan.

5 Serija Traktora: 5E motor

Svi traktori 5E serije pokretani su novim 3-cilindričnim, 2.9 litarskim PowerTech M motorom, opremljenim hladnjakom stlačenog zraka i hladnjakom goriva. Integrirani turbo punjač povećava snagu motora povećavanjem volumena usisanog zraka, te poboljšava učinkovitost i udovoljava Stage 3A propisima.

5 Serija Traktora: 5E mjenjač

Mjenjači za ispunjenje različitih potreba.
5E serija posjeduje izdržljiv mjenjač s 9 brzina za kretanje naprijed i 3 brzine za nazad, u kombinaciji s prednjom osovinom s pogonom (MFWD) ili bez njega (2WD). Sve brzine su sinkronizirane, a izmjene su optimizirane pomoću suhe dvostruke spojke s keramičkim oblogama. Kočenje se izvodi pomoću hidrauličnih, samo-podesivih, samo-izjednačavajućih disk kočnica uronjenih u ulje.

5 Serija Traktora: 5E hidraulika

Robusna i precizna hidraulika.
Svi 5E modeli opremljeni su hidrauličnom dvostrukom (tandem) pumpom kapaciteta 71 l/min, za vaše hidraulikom upravljive priključne strojeve i internu uporabu. Ručicama upravljane vanjske priključne hidraulične utičnice te podesiva brzina spuštanja omogućavaju preciznu kontrolu vaših priključaka. Najbolje od svega je što su svi 5E modeli kompatibilni s John Deere prednjim utovarivačima. U kombinaciji s okretnošću 5E serije, imate savršeno rješenje za traktor s utovarivačem.

5E Serija Traktora

5E serija traktora
Pogledajte video 

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr