Silažni kombajni

  • Silažni kombajni

    Stvoreni za rad: John Deere samokretni silažni kombajni.

Silažni kombajni

John Deere oprema poznata je širom svijeta po svojoj izvanrednoj pouzdanosti, tako da kada investirate u John Deere 7050 ili 7050i silažni kombajn, možete biti sigurni da ćete dobiti čvrst, provjeren stroj koji može neprekidno raditi čitavu sezonu - bez imalo promašaja.
Pouzdanost je samo jedna od naših jakih strana! Ovi svestrani strojevi prave silažu i bio-masu vrhunske kvalitete - profitabilnije nego ikada prije. Zahvaljujući našim moćnim i-rješenjima i sistemima navođenja, daju konstantnu, visoku produktivnost tijekom čitavog dana. Mogu čak i pružiti podatke koji su vam potrebni kako bi ste uspješnije vodili svoje poslovanje. Sa snažnim novim modelima, velikim izborom hedera i našim novim Dura Line dijelovima, ovogodišnja ponuda je najbolja ikada proizvedena. Otkrijte zašto!

Glavne značajke

Kliknite ispod na Značajke kako biste saznali više.

Adapteri (hederi)

Adapter za veliku lepezu različitih usjeva

Adapter za veliku lepezu različitih usjeva

Adapter za veliku lepezu različitih usjeva

Napravljeni za veliku lepezu različitih usjeva.

Naši robusni, dugovječni adapteri i sakupljači (pick-up) pružaju vam potrebnu fleksibilnost. S mogućnošću niske košnje, kapaciteta i velike brzine, vrlo dobro rade u polegnutim usjevima - a konstrukcija kojoj je potreno malo održavanja osigurava godine pouzdanog rada.

Sve je napravljeno kako bi se maksimalno iskoristila snaga motora silažnog kombajna, čak je i uvlačni kanal u pravcu s bubnjem za sječenje.

Na taj način osim u optimalnoj kvaliteti sječenja, uživati možete i u maksimalnoj produktivnosti.

Adapteri za kukuruz

Koje je odgovarajući adapter za moje usjeve?

400 serija: linija hedera s velikim rotorima

400 serija: linija hedera s velikim rotorima.
4.5, 6 ili 7.5 m. Izvedba s velikim rotorima napravljena je rad u ekstremnim uvjetima, kao što je visoki kukuruz (preko 4 metra). Radi izvanredno dobro u polegnutim usjevima, a veliki dobavni rotori osiguravaju uvlačenje gotovo bez gubitaka. Novi 475 heder posjeduje dva mala rotora sa svake vanjske strane. Mali rotori, koji se okreću prema van, omogućavaju kontinuirani protok materijala prema velikim rotorima.

300 serija adaptera

300 serija: linija hedera s malim rotorima.
3, 4.5, 6 ili 7.5 m. Isprobana i ispitana konstrukcija, dokazana u puno godina praktičnog korištenja u različitim vrstama usjeva. Kratka konstrukcija znači da je potrebno manje protu-utega, što smanjuje opterećenje na osovinu.

390 plus adapter

390 Plus
9 m. Ovaj 9-metarski heder s malim rotorima kosi gotovo sve vrste stabljikastih usjeva. Namjenske centralne komponente skupljaju ogromnu količinu materijala u široki svežanj, tako da se široki kanal stroja maksimalno puni materijalom. Za još glađi protok materijala, svi strugači postavljeni su dalje od uvlačnog kanala. Kako bi ste uštedjeli skupo vrijeme siliranja, 9-metarski heder možete sklopiti na širinu od samo 3.3 m za samo nekoliko minuta - pa čak i postaviti potporni kotač bez napuštanja kabine.

Sakupljači za travne smjese (Pick-up)

600C Serija

600C serija
3, 4 i 4.5 m. Novi 600C sakupljač sada ima unaprijeđeni prijenos pogona, puno novih značajki i opcija kako bi ih mogli savršeno uskladiti sa korisnikovim specifičnim potrebama i uvjetima rada. Rotor sakupljača malog promjera daje mu niski profil, tako da materijal mora prevaliti kraći put do uvlačnih valjaka. Da bi se poboljšale performanse na neravnim terenima, jednostavno rasklopite nove standardne sklopive kotače. Kotači imaju deset različitih položaja, i mogu se jednostavno namjestiti bez uporabe alata. U transportnom položaju automatski se zaključavaju.

Adapteri za siliranje cijele biljke

Adapteri za siliranje cijele biljke

Siliranje čitave biljke
5.6 m. Zürn-ov QuickCut heder s lakoćom i vrlo učinkovito izlazi na kraj sa svim vrstama usjeva i njihovim kombinacijama. Diskovi za košnju kose vrlo blizu tlu, i mogu raditi i na visini od samo 4 cm - idealno za polegnute usjeve. Kosa transportira usjev direktno do velike poprečne uvlačne pužnice. Heder se jednostavno postavlja i skida s transportnih kolica, a ima samo jednu pogonsku osovinu koju treba spojiti sa silažnim kombajnom.

Adapteri za drvo

Adapteri za drvo

Wood
3 m. Iskoristite maksimalno zimsku sezonu s ovim moćnim kratkim, rotacionim šumskim hederom!

Protok mase

5 koraka do velikog kapaciteta, i visoko kvalitetne silaže.

Protok mase

1. Glatka dobava materijala.
Heavy-duty steel feed rolls keep the crop mat tight and even for precise chopping.

2. Sensitive metal detector and stone trap.
Vrlo osjetljivi sistem metal detektora isključuje pogon uvlačnih valjaka u djeliću sekunde. Kamenje jednostavno propada u hvatač kamenja.

3. Učinkovito, precizno sječenje.
Naš DuraDrum bubanj za sječenje dokazan je na više od 18.000 silažnih kombajna. Zahvaljujući automatskom podešavanju protu-noža, rez je čist, učinkovit, i zahtijeva manje snage. Karakteristike DuraDrum bubnja:

  • Velika inercija, suprotni smjer okretanja za visoko kvalitetno oštrenje
  • Podešavanje protu-noža za savršen rez
  • Segmentni noževi za fleksibilniju konfiguraciju bubnja

4. Efektivno gnječenje zrnja.
Pošto različite konfiguracije mogu kombinirati različite tipove valjaka i odnose brzina, naš Kernel-procesor spreman je za sve. Odaberite valjke za kukuruz, čitavu biljku žitarica, ili specijalne usjeve kao što je sirak.

5. Utovar velikom brzinom.
Ubrzivač mase održava protok brzim i stabilnim. To osigurava kontinuirano punjenje prikolica - bez obzira na vrstu usjeva ili uvjete.

Kernel procesor

Od kukuruza do trave u nekoliko minuta
S našim brzo uklonjivim Kernel procesorom, potrebna je samo jedna osoba da u nekoliko minuta izvrši promjena s kukuruza na travu.

Kontrola dužine sječenja

Noževi

Oštri noževi jamče manju potrošnju goriva, bolju kvalitetu i veću količinu silaže. Da bi ste naoštrili noževe 7050 serije, sve što morate učiniti je pritisnuti gumb u kabini.

Bubanj za sječenje okreće se za vrijeme oštrenja noževa u suprotnom smjeru, tako da peta noža prva udari u brusni kamen.

Ruka

Podešavanje duljine sječenja tijekom rada ne može biti lakše zahvaljujući IVLOC reduktoru (beskonačno varijabilna duljina sječenja). Samo okrenite gumb kako bi ste namjestili duljinu sječenja od 4-19 mm (bubanj s 56 noževa), 5-22 mm (bubanj s 48 noževa) ili 6-26 mm (bubanj s 40 noževa).

i-rješenja

Kod učinkovitog siliranja postojanost znači sve. A s i-rješenjima, možete biti sigurni da će vaš stroj dati uvijek izvrsne rezultate, bez obzira na to tko njime rukuje.
7050i standardno posjeduje tri napredna sistema: HarvestLab, AutoLOC i HarvestDoc.
A oni ovako rade:

HarvestLab

HarvestLab
Mjeri sadržaj suhe tvari tijekom rada s odstupanjem od ± 2 poena. Eliminira potrebu kontrole uzoraka u laboratoriju.

AutoLOC

AutoLOC
Kombinira IVLOC reduktor za podešavanje duljine sječenja s HarvestLab senzorom, tako da se duljina sječenja automatski optimizira u skladu s očitavanjima HarvestLab-a o sadržaju suhe tvari.

HarvestDoc

HarvestDoc
Dolazi na svoje kada je silaža u tijeku. Pruža stalno snimanje svih važnih podataka potrebnih za mapiranje prinosa - plus različite mogućnosti obračuna za poduzetnike.

AutoTrac navođenje

AutoTrac navođenje (opcijski)
AutoTrac navođenje automatski osigurava optimalnu širinu zahvata pri svakom prohodu, bez obzira na vidljivost - danju i noću.

JDLink

JDLink*
JDLink* sistem omogućava vam da upravljate flotom svojih strojeva direktno iz ureda. Bežično prati učinak stroja, potrošnju goriva i lokaciju stroja. A čak vam šalje i upozorenja putem E-maila ili SMS poruke kako bi vam pomogao u rasporedu održavanja kroz čitavu sezonu rada.

*trenutno dostupno samo u nekim Europskim državama

Motor

5 koraka do velikog kapaciteta, i visoko kvalitetne silaže.

Smanjite troškove za gorivo - a ne performanse.

Presjek motora

1. Hlađena recirkulacija ispušnih plinova (EGR)
Ova vanjska jedinica smanjuje vršne temperature izgaranja i emisiju štetnih ispušnih plinova bez utjecaja na potrošnju goriva.

2. Turbo punjač varijabilne geometrije (VGT)
Položaj krilaca na VGT-u mijenja se s opterećenjem motora, poboljšavajući odziv motora, ekonomičnost u potrošnji goriva i okretni moment na malom broju okretaja motora.

3. Moćna ECU (elektronska upravljačka jedinica motora)
Četiri ventila po cilindru optimiziraju ubrizgavanje pod visokim tlakom. Bolji protok zraka znači bolje performanse, bolju ekonomičnost i manje štetnih ispušnih plinova.

4. Više-ventilska konstrukcija i sustav visoko-tlačnog ubrizgavanja
Four valves per cylinder optimise the high-pressure injection. Improved airflow means better performance, better fuel economy and lower emissions.

5. Manje održavanja.
Filtar ulja mora se mijenjati nakon svakih 500 sati (ovisi o modelu).

Lakši je i pristup komponentama.

Motor

Silirajte više od 300 tona na sat.

S Cummins QSK19 motorom koji daje više od 800 KS, vi i vaš 7950 silažni kombajn biti ćete vodeći u polju čitavu sezonu. Kako su komponente kroz koje prolazi materijal konstruirane za maksimalan protok i minimalno trenje i otpor, iskusiti ćete veći kapacitet i učinkovitost nego ikada.

ProDrive mjenjač

Opcijski ProDrive sistem pogona jednostavno se koristi. Pruža puno trakcije kako bi mogli raditi u svim uvjetima: mokro ili suho, strmo ili osjetljivo.

ProDrive mjenjač

Automatski mjenjač.
2-brzinski automatski mjenjač omogućav avam stalno podešavanje brzine vašeg silažnog kombajna između 0 i 20 km/h u polju, pa sve do 40 km/h na cesti. Tako provodite manje vremena na cesti, a više silirajući u polju.

Automatska blokada diferencijala.
Integrirana blokada diferencijala aktivira se automatski za konstantnu trakciju prednjih kotača.

Kontrola motora/brzine.
Sitem upravljanja motorom/brzinom kompenzira opterećenje motora kako bi se poboljšala efikasnost u potrošnji goriva. Kako? Finim podešavanjem aktivnosti ProDrive-a i motora, na način da održava optimalnu potrošnju goriva i brzinu kretanja vašeg silažnog kombajna na cesti, u polju ili tijekom manevara okretanja na kraju parcele.

Cjeloviti ASR.
Sistem za kontrolu proklizavanja (ASR) kontrolira prednje i stražnje pogone kako bi osigurao stalnu trakciju, uštedio gorivo i poboljšao čuvanje tla.

Automatski sistem kočenja.
Dva paketa mokrih disk kočnica na prednjoj i stražnjoj osovini rade automatski, tako da sve što vi trebate raditi je upravljati brzinom vozila pomoću višenamjenske ručice!

Udobnost kabine

Panoramska kabina

Panoramska kabina pruža vam izvanrednu preglednost na sve strane. Retrovizori, prekidači, displeji - sve je upravo tamo gdje treba i biti. Samo podesite visinu sjedala, namjestite nagib i dubinu upravljača, i spremnik ste za pokret! Glavne kontrole ne mogu biti jednostavnije. Jedna ručica za kretanje naprijed, stop i kretanje unazad, te grupa prekidača za glavne funkcije. Heder, podešavanje protu-noža, pozicioniranje istovarne cijevi i duljinu sječenja - sve se možekontrolirati automatski.

Nema rasipanja kod utovara prikolica

Nema rasipanja kod utovara prikolica
Odlična preglednost osigurava sigurnu i preciznu vožnju.

Pregledni instrumenti

Pregledni instrumenti
Prekidači i kontrole su pregledni i logično raspoređeni.

Pregledni instrumenti

Pregledni instrumenti
Provjerite sve funkcije jednim pogledom.

Odlična vidljivost po noći

Odlična vidljivost po noći
Moćna kabina i svjetla za pronalaženje reda omogućavaju siliranje i po noći.

Silažni kombajni

Silažni kombajni
Pogledaj Video

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr