Preše

 • 644 Preše s fiksnom komorom

  Izvanredne bale s izvanrednim prešama

 • 623 Multi Crop

  Izvanredne bale s izvanrednim prešama

 • 864 Preše s varijabilnom komorom

  Izvanredne bale s izvanrednim prešama

 • 852 Preše s varijabilnom komorom

  Izvanredne bale s izvanrednim prešama

 • 744 Premium preše

  Izvanredne bale s izvanrednim prešama

 • 990 Preše s varijabilnom komorom

  Izvanredne bale s izvanrednim prešama

Preše

U John Deere-u, naše preše se stalno optimiziraju kako bi se osigurala vrhunska vrijednost za korisnika. Vrhunska pouzdanost; pošto se fokusiramo na male stvari koje su važne – npr. jedinstvena, pouzdana konstrukcija – naše preše čine bitnu razliku. Vrhunska izdržljivost; naš vareni okvir preuzeti će na sebe sve zlostavljanje vaših radova na gospodarstvu ili uslužnih radova koje postavite pred njih. Vrhunska kvaliteta silaže; naši sakupljači (pick-upovi) malog promjera osiguravaju gladak i jednolik dotok materijala u komoru.


Preše s varijabilnom komorom

Preše s varijabilnom komorom

Naša robusna fleksibilnost započinje ispod površine. Zašto? Velik raspon značajki, kao što su veći kapacitet reduktora za još sabijenije bale, odčepljivanje pomoću otklopivog poda i novi dizajn za lakši pristup, omogućavaju vam da prilagodite ove preše svojim specifičnim potrebama.


644 Preše s fiksnom komorom

Preše s fiksnom komorom

ako se usjev sakuplja u komori preše, dinamički pogonski valjci ga zavrte u smjeru suprotnom od kazaljke sata. Materijal se sakuplja, komora se puni. Dodatni valjci – sa ili bez profila – do savršenstva formiraju balu prije nego što se omota i izbaci. Ovaj proces baliranja neće iznenaditi iskusnije rukovatelje, ali mnoge prednosti koje čine naše preše s fiksnom komorom tako produktivnima, hoće.


744 Premium preše

Preše s ovijačem

Prave savršeno ovijene bale s jednim traktorom i jednim rukovateljem, jednom prešom i nimalo briga. Naš pouzdani sustav transportnog stola (TTS) mirno i brzo pomiče balu od komore do sustava za ovijanje. Pošto se vrijeme potrebno za zaustavljanje skraćuje, produktivnost raste.

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr