Precizna poljoprivredna rješenja (AMS)

  • Agricultural Management Solutions

  • Agricultural Management Solutions

  • Agricultural Management Solutions

  • Agricultural Management Solutions

Precizna poljoprivredna rješenja (AMS)

Sustavi navođenja

Sustavi navođenja

Ovisno o sustavu navođenja i točnosti signala koji se koristi, preklapanja možete smanjiti i do 90%! John Deere rješenja navođenja prilagođena su da pristaju vašem nivou poslova i udobnosti. Svakim prohodom, na svakom hektaru štede vaše vrijeme, gorivo i ulazne troškove. A kako se učinkovitost povećava s točnošću, John Deere vam omogućava jednostavnu nadogradnju s jednog sustava navođenja na sljedeću.


Dokumentiranje

Dokumentiranje

GreenStar sustav osigurava alate za planiranje i izvještavanje, za snimanje podataka o uvjetima na terenu, radovima obrade tla, količini apliciranja zaštitnog sredstva kod prskanja, količini gnojiva, sortama sjemena i populaciji, vremenskim uvjetima i još mnogo toga. Udružite ga s desktop softverom, i dobiti ćete snažan, cjelogodišnji sustav koji vam omogućava optimizirati svoje operacije i olakšava potpunu dokumentaciju za vaše poljoprivredno gospodarstvo.


Poljoprivreda prilagođena specifičnim uvjetima

Poljoprivreda prilagođena specifičnim uvjetima

Dokazano je da je većina uštede na troškovima povezana sa Section Controll sustavima na prskalicama (kontrola sekcija krila prskalice). Cijene kemikalija se povećavaju iz godine u godinu, a iznimno velike uštede moguće je ostvariti i u sjetvi ili prihrani. S ISOBUS standardom, ova funkcionalnost sada je dostupna ne samo za prskalice, već i za sijačice i raspodjeljivače mineralnog gnojiva.


Automatizacija

Automatizacija

Za izvršavanje puno različitih poslova na vašem gospodarstvu traktor je zasigurno najvažniji i najkorišteniji dio opreme, ali uvijek ćete trebati i priključni stroj. Kako je optimiziranje kombinacije traktor-priključak od velike važnosti, ono može biti i vrlo stresno. Dobra vijest je da sada, povrh ISOBUS funkcionalnosti koju već poznajete, vaš traktor može ne samo kontrolirati funkcije vaše priključne opreme – vaša priključna oprema sada može raditi isto s vašim traktorom. Neka naša rješenja za automatizaciju olakšaju vašu svakodnevicu.


Telematika

Telematika

Poljoprivreda se mijenja. Flota strojeva se širi. Troškovi rastu. Bitno je stoga da oprema stalno radi. Kako bi se nosili s tim čimbenicima, upravitelji voznih parkova posvuda se okreću logističkim prednostima koje samo telematika može pružiti.


i-Rješenja

i-Rješenja

Ukoliko želite zaraditi u poljoprivredi ovih dana, morate smanjiti troškove i povećati produktivnost na svakom koraku. Tu vam mogu pomoći John Deere i-Rješenja.


Displeji

Displeji

Displeji su nužan uvjet za izvršavanje aplikacija preciznog poljodjelstva.


Prijamnici i signali

Prijamnici i signali

S John Deere tehnologijom navođenja možete nadograditi svoju preciznost kada god želite, korak po korak – bez obzira na to koju opremu koristite. Jednostavno je. Uz naše StarFire prijamnike izaberite između 4 razine točnosti, za vrhunske skalabilne performanse.

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr