• Iskusite budućnost.

  Nova W serija kombajna.

W Serija

Iskusite budućnost

Ukoliko vam je potreban kombajn pouzdan i jednostavan za održavanje, a koji posjeduje veliku snagu i ekonomičnost u potrošnji goriva te izvanredan kapacitet u različitim usjevima i uvjetima rada, tada je nova W serija s provjerenom tehnologijom slamotresa upravo za vas.

 • Prostrana Delux kabina
 • Zapremina spremnika za zrnje do 11,000 litara
 • Vrhunska kvaliteta zrna i pri velikim količinama materijala

S novom W serijom kombajna s lakoćom ćete završiti žetvu.

 • Sustav za izvršavanje

  Sustav za izvršavanje

  Svojom svestranom, ekonomičnom tehnologijom slamotresa i pažljivim postupanjem s usjevima, dokazana W-serija posjeduje veliki kapacitet i izvrsnu kvalitetu zrnja i slame.

 • Deluxe kabina

  Deluxe kabina

  Nova Delux kabina olakšava rad u dugim danima na polju. Svojom superiornom preglednošću, ergonomskim kontrolama i mnoštvom značajki udobnosti, nikada nije bilo lakše čitav dan produktivno raditi u žetvi.

 • PowerTech PSX motor

  PowerTech PSX motor

  John Deere PowerTech PSX motor sa 6 cilindara i turbo punjačem ima snagu do 273 kW (371 KS)*. Toliko je napredan da udovoljava Stage III B propisima o emisiji ispušnim plinova samo korištenjem dizel goriva - ne zahtijeva korištenje ureje (AdBlue)!

Ključne značajke

Novi kombajni W-serije puni su izvanrednih značajki koje optimiziraju vaš učinak i produktivnost, istovremeno zadržavajući troškove niskima. Kliknite ispod na značajke kako biste saznali više!

Nova Deluxe kabina

Nova Deluxe kabina

Prostrana nova Delux kabina održava rukovatelja budnim, opuštenim i produktivnim – bez obzira na to koliko dugo posao traje ili koliko je težak.

Ergonomske kontrole

Ergonomske kontrole
Sve kontrole su logične, ergonomske i lako razumljive. Nagibni i teleskopski stup upravljača namješta se u trenu.’Soft touch’ prekidači više nego ikada olakšavaju fino podešavanje učinka vašeg kombajna.

Komforno sjedalo sa zračnom suspenzijom

Komforno sjedalo sa zračnom suspenzijom
Sjedalo sa zračnom suspenzijom čitav dan pruža izvanrednu udobnost.

Superiorna preglednost

Superiorna preglednost
Besprimjerna preglednost pruža rukovatelju izvanrednu udobnost i mogućnost da jednim pogledom drži žetvu pod kontrolom. Vrhunska preglednost postignuta je novim oblikom i izvedbom stupova kabine, te većom ostakljenom površinom.

HVAC – grijanje, ventilacija, klima uređaj

HVAC – grijanje, ventilacija, klima uređaj
Novi sustav kontrole klima uređaja pomaže vam da se ohladite čak i kada postane vrlo vruće.

Displeji i kontrole

Displeji i kontrole

S CommandTouch naslonom za ruku, CommandCenter displejom na naslonu za ruku i digitalnim kutnim displejom, W-serija omogućava laku kontrolu nad svim operacijama.

Glavna upravljačka ručica

Glavna upravljačka ručica
Glavna upravljačka ručica savršeno pristaje u vašu ruku kako bi vam pružila nevjerojatno glatku kontrolu hidrostatske brzine kretanja. Njome se također upravlja podizanjem/spuštanjem uvlačnog grla, podizanjem/spuštanjem vitla, pomicanjem vitla naprijed/nazad, vraćanjem u radni položaj za košnju, hitnim zaustavljanjem, NOVOM tipkom za aktiviranje AutoTraca, i opcijskim funkcijama aktivne visine košnje i pritiska plivajućeg načina rada platforme.

Glavna upravljačka ručica

CommandArm konzola
CommandArm konzola čini maksimiziranje produktivnosti lakšim i prikladnijim. Kontrole su intuitivne i razumljive, i brzo se pronalaze. Sve često korištene funkcije imaju namjenske tipke za direktan pristup smještene ovdje, i omogućavaju intuitivno i jednostavno podešavanje kombajna.
Uključuje:

 • tipke za uobičajena podešavanja žetve
 • kontrole mjenjača i HillMastera
 • kontrole klima uređaja
 • kontrole za svjetla

Digitalni displeji na stupu kabine

Digitalni displeji na stupu kabine
Ovi pregledno postavljeni displeji omogućavaju brz pregled svih glavnih informacija o stroju, kao što su brzina kretanja, broj okretaja motora, gubici i upozorenja. Sve ove informacije neprestano su prikazane kako bi se izbjegla zabuna ili potreba za kretanjem kroz više izbornika.

Jedna novina je pokazivač snage koji pokazuje postotak iskorištenja dostupne snage. Ova informacija potrebna je kako bi mogli kontinuirano maksimizirati učinak vašeg kombajna.

GreenStar 3 CommandCenter displej

GreenStar 3 CommandCenter displej
Ovaj displej nadohvat stavlja glavne informacije o stroju i usjevu, pojednostavljujući brzo podešavanje važnih funkcija. Štoviše, podržava AMS značajke kao što je AutoTrac. S jednog zaslona imate brzi pristup do:

 • podešavanja kombajna
 • daljinskog podešavanja sita
 • ACA (automatskog podešavanja kombajna)
 • Harvest Monitora (praćenje prinosa, vlage, površine i dr.)
 • Harvest Smarta (automatske kontrole količine ulaska materijala)
 • AutoTraca (automatskog navođenja)
 • AutoTrac RowSensea (automatskog pronalaženja reda)
 • upozoravajućih alarma
 • “čarobnjaka” za kalibraciju
 • ugrađene dijagnostike (On-bord dijagnostika)
 • podešavanja zadanih vrijednosti

GreenStar 3 CommandCenter Touch displej

GreenStar 3 CommandCenter Touch displej
Poput GreenStar 3 CommandCentera, također i napredna izvedba sa zaslonom osjetljivim na dodir posjeduje video funkcionalnost. Uz pomoć dodatne video kamere postavljene straga na kombajn, zaslon se automatski aktivira kako bi prikazao sliku kamere pri kretanju unazad. Ova video funkcionalnost vam također omogućava da nadgledate osjetljiva područja, kao što je istovar, bez potrebe za dodatnim monitorima.

GreenStar 3 CommandCenter Touch displej

GreenStar 2630 displej
GreenStar 3 2630 displej posjeduje izvanredna svojstva i nenadmašnu lakoću korištenja. Ovaj potpuno novi monitor posjeduje zaslon u boji osjetljiv na dodir dijagonale 26 cm. Podržava sva i-Rješenja koja su vam potrebna kako bi ste svoje radove učinili još produktivnijima – kao na primjer funkciju dokumentiranja.
Ostale istaknute značajke uključuju i USB priključak za prijenos podataka i video funkcionalnost.

600R rezne platforme

600R rezne platforme

John Deere 600R serija reznih platformi omogućava nižu, bržu košnju koju jednostavno možete prilagoditi svojim uvjetima rada. Dostupne su u širinama od 4.30 do 10.7 metara.

Nema hrđe, nikada

Nema hrđe, nikada
Nehrđajuće ploče ispred pužnice osiguravaju glatku, jednoliku dobavu do uvlačne pužnice, godinu za godinom, sezonu za sezonom.

Vidljivo bolje

Maksimalna preglednost
Cijev vitla malog promjera, otvorene bočne strane i otvoreni „paukov“ okvir omogućavaju rukovatelju najbolji mogući pogled na noževe i razdjeljivače usjeva.

Glatka dobava

Glatka dobava
Masivna uvlačna pužnica promjera 660 mm omogućava veliki kapacitet dobave, a može se namještati u 4 smjera kako bi se osigurao gladak protok materijala. To daje puno bolji učinak uvlačenja u teškim uvjetima rada.

Postavljanje u sekundi

Postavljanje u sekundi
Sve 600R rezne platforme posjeduju priključivanje električnih i hidrauličnih vodova jednom spojnicom, te zabravljivanje pomoću klinova. Ne zahtijevaju svakodnevno održavanje.

Kratki i dugački sklopivi razdjeljivači usjeva

Kratki i dugački sklopivi razdjeljivači usjeva
Za transport samo sklopite razdjeljivače usjeva u platformu – nema potrebe za njihovim skidanjem prije izlaska na cestu. I nema potrebe za nošenjem teške opreme ili potrage za mjestom za odlaganje.

Premium Flow rezne platforme

Premium Flow rezne platforme

Maksimalno povećajte sposobnost žetve vašeg kombajna – bez potrebe za prilagodbom ili promjenom platforme između raznih kultura. Materijal se aktivno i kontinuirano transportira od kose do uvlačne pužnice. To značajno povećava učinak vašeg kombajna – čak i u polegnutim usjevima.

Adaptacija za suncokret

Adaptacija za suncokret
Suncokret ima lomljive stabljike, a glave često padnu na zemlju prije nego dospiju u kombajn. Ovo za postavljanje jednostavno rješenje koristi metalne pokrove vitla kako bi se spriječilo nabadanje glava.

Prikolice za rezne platforme

Prikolice za rezne platforme
Sigurno transportirajte svoje platforme pomoću ovih prilagodljivih prikolica koje omogućavaju brzo i jednostavno priključivanje adaptacije za uljanu repicu. Odlikuju se čvrstim središnjim okvirom i potpornim kotačima, te izdržljivim osovinama i gumama namijenjenim za teške poslove.

RapsProfi II

RapsProfi II
Uljana repica može biti zahtjevna za žetvu: stabljike su isprepletene, a mahune pucaju pri udaru u kosu. Ovaj produžetak stola smanjuje gubitke i do 30 kg po hektaru, tako da sam sebe isplati za kratko vrijeme. Jednostavno se postavlja, nikakav alat nije potreban.

600C adapteri za kukuruz

600C adapteri za kukuruz

Usjevi velikog prinosa i hibridi s visokim stabljikama pravi su izazov u žetvi. Zato smo mi napravili naš 600C adapter za kukuruz da bude čvrst i pouzdan.

Nježna geometrija

Nježna geometrija
Posebna izvedba valjaka za stabljiku osigurava optimalan transport materijala. Stabljike se provlače nježnije, a potom usitnjavaju finije i jednoličnije uz pomoć StalkMaster sječke.

Glatka dobava

Glatka dobava
Posebna konstrukcija transportira materijal nježno i glatko,što daje osnovu za visoko učinkovitu vršidbu.

Spremni za transport u trenu

Spremni za transport u trenu
Ovaj prikladan mehanizam za sklapanje ne gubi dragocjene sekunde između poslova. Izaberite 6-rednu ili 8-rednu sklopivu verziju.

Potpuna ponuda reznih platformi

Potpuna ponuda reznih platformi

Potpuna ponuda reznih platformi

Potpuna ponuda reznih platformi

Potpuna ponuda reznih platformi

Potpuna ponuda reznih platformi

Kakvi god usjevi i uvjeti rada bili, John Deere ima odgovarajuću reznu platformu za to.

600 F

600 F
 Izvanredan učinak u niskim usjevima:

 • HydraFlex hidraulični plivajući sustav
 • Premium praćenje kontura tla
 • Izuzetna fleksibilnost kose pri svim pritiscima

615 P

615 P
 Idealno za žetvu otkosa sakupljenog u zboj u vlažnijim klimama:

 • FieldGlide zračni sustav suspenzije
 • Konstrukcija s dvije trake za manje gubitaka
 • Velika propusnost u zbojevima otkosa

600 D

600 D
 Idealno za pšenicu, ječam i raž prosječnih prinosa:

 • Brz rad čak i u niskim usjevima
 • Najmanja visina košnje 3.5 cm
 • Mogućnost odlaganja u zboj za vlažne usjeve ili kasnije sakupljanje

900 D

900 D
 Pristupačno rješenje za pšenicu i ječam u uvjetima prosječnog prinosa i srednje dužine slame:

 • Dokazana učinkovitost po diskontnoj cijeni
 • Optimiziran protok usjeva za bržu žetvu
 • Odličan povrat ulaganja

Uvlačno grlo

Uvlačno grlo

Koliko god teški ili zeleni vaši usjevi bili, ovo robusno uvlačno grlo velikog kapaciteta na W-seriji pretvara ih u jednolik sloj koji savršeno hrani separator.

Vidljivo bolje

Vidljivo bolje
Dugačka konstrukcija uvlačnog grla omogućava rukovatelju potpuni pregled nad hederima i visinom košnje, bez potrebe za naginjanjem naprijed. Mogu također vidjeti i visinu strnjike iza hedera.

Jednostavno podešavanje

Jednostavno podešavanje
Prednja ploča može se namještati prema naprijed ili nazad kako bi se kompenzirale različite veličine guma, raznolikost usjeva i uvjeta rada. To osigurava optimalan prijenos materijala iz hedera u svako vrijeme.

Višestruka spojnica s jednom ručicom

Višestruka spojnica s jednom ručicom
Priključivanje hedera ne može biti lakše od ovoga.

Sustav za vršidbu

Sustav za vršidbu

Dokazana W-serija poznata je širom svijeta po svojoj pouzdanoj, ekonomičnoj učinkovitosti. Svojom razvijenom tehnologijom slamotresa kombinira veliku produktivnost i pažljivo izvršavanje, te odličnu kvalitetu slame u različitim uvjetima rada.

Jednostavna, pouzdana tehnologija

Jednostavna, pouzdana tehnologija
Čitav sustav za vršidbu konstruiran je za jednostavan, pouzdan rad i kvalitetne rezultate. Pa ipak, zahvaljujući velikoj pokretanoj površini separacije, W-serija drži korak s mnogim konkurentima koji koriste kompliciranije aktivne sustave separacije.

 • 1.50 m2 pokretane površine separacije na 5-slamotrenim kombajnima W-serije
 • 1.80 m2 pokretane površine separacije na 6- slamotrenim kombajnima W-serije.

Bubanj za izvršavanje

Bubanj za izvršavanje
Podešavanje bubnja velike inercije i korpe velike površine odvajanja za različite kulture i uvjete rada stvarno je jednostavno. Razlika u brzini između sloja slame i bubnja osigurava temeljito početno izvršavanje.

Biter

Biter
Biter velikog promjera pažljivo transportira materijal i nastavlja proces odvajanja. Podesiva druga korpa produžava aktivnu površinu odvajanja.

Slamotresi

Slamotresi
Dugački slamotresi s 11 kaskada osiguravaju izvrsno odvajanje u teškim usjevima, pažljivo postupanje za slamu veće kvalitete, te nižu potrošnju goriva. Rešetkasta izvedba omogućava aktivno hvatanje zrnja.

Power Separator

Power Separator
Power Separator koristi 'povuci i pusti' tehnologiju za oslobađanje zarobljenog zrnja iz gustog sloja slame. Prednosti su impresivne, pogotovo u vlažnim uvjetima ili gustim usjevima.

Čišćenje

Čišćenje

Naš Quadra-Flo sustav čišćenja idealan je za usjeve visokih prinosa. Osigurava vrhunsku kvalitetu zrna, i može izaći na kraj i s najvećim količinama materijala.

Namjesti i zaboravi

Namjesti i zaboravi
Quadra-Flo daje čisti uzorak zrna u spremniku, uz minimalna podešavanja u svim uvjetima rada. Toliko je učinkovit, da možete podesiti sita ujutro i potpuno zaboraviti na njih.

Za teške uvjete rada

Za teške uvjete rada
Robusne transportne pužnice s lakoćom manipuliraju velikom količinom zrnja, osiguravajući jednoliko opterećenje sita za učinkovitije čišćenje. Duboka korita pužnica omogućavaju jednakomjernu raspodjelu materijala na sustav za čišćenje uz manje nagomilavanja čak i na padinama.

Četiri ventilatora

Četiri ventilatora
Četiri DualFlo ventilatora za čišćenje ispuhuju snažnu, konstantnu struju zraka u dva smjera, i uklanjaju pljevu. Struja zraka velikog tlaka otpuhuje smeće, istovremeno dopuštajući zrnju da propadne na sita.

Namjenski pred-čistač

Namjenski pred-čistač
Namjenski pred-čistač otpuhuje van 25% pljeve, unaprijed odvaja otprilike 1/3 zrnja, te smanjuje količinu zrnja i pljeve koji prolaze do sita.

Jednostavno sortiranje

Jednostavno sortiranje
Sita s lakoćom sortiraju odvojeno zrnje. Opcijsko električno podešavanje sita pojednostavljuje optimiziranje rada kombajna.

Postupanje sa zrnjem

Postupanje sa zrnjem

Dostupni sa zapreminom i do 11.000 litara, naši spremnici za zrnje savršeno odgovara beskompromisnoj produktivnosti W-serije. Električno upravljani poklopci široko se otvaraju za maksimalni kapacitet, a visoka utovarna pužnica izvedbe fontane posjeduje U-spoj koji znatno olakšava manevriranje i skladištenje. Elektro-hidraulični pogon istovara ublažava uključivanje istovara i eliminira proklizavanje remena.

Integrirana video funkcionalnost

Integrirana video funkcionalnost
Integrirana video funkcionalnost na GreenStar 3 displeju omogućava savršen pogled na stražnji dio kombajna, u spremnik za zrnje, ili na istovarnu cijev – pružajući izvrsnu, prilagodljivu preglednost kada imate instaliranu kameru.

Postupanje s biljnim ostacima

Postupanje s biljnim ostacima

Ukoliko želite usitniti i razbacati vaše biljne ostatke, odgovor je naš sustav za rukovanje biljnim ostacima. Odlikuje se finim usitnjavanjem i jednolikim raspodjeljivanjem ostataka iza kombajna – čak i na širinu velikih reznih platformi. To čini ovaj stroj savršenim za polja gdje se sije bez pripreme ili uz minimalnu pripremu tla.

Električno namjestivi usmjerivači

Električno namjestivi usmjerivači
Ova opcija pomaže rukovateljima održavanje jednolikog sloja razbacivanja pri poprečnom vjetru i na brdovitim terenima, omogućavajući usmjeravanje razbacivanja na lijevo ili desno od kombajna.

Izvrsna slama za svaku primjenu

Izvrsna slama za svaku primjenu
Bilo da balirate vašu slamu za stelju ili je koristite kao hranu, ne može biti bolja od ovoga. Dobivate idealnu dužinu slame, najbolju ravnomjernost i više mase po bali. S našom novom W-serijom kombajna vidjeti ćete kvalitetu slame za koju nikada ne biste pomislili da je moguća.

Izbacivanje pljeve za pripremu stelje

Izbacivanje pljeve za pripremu stelje
Razbacivač pljeve omogućava vam razbacivanje pljeve na obje strane kombajna, istovremeno odlažući slamu u zboj. Savršeno za poljoprivrednike koji baliraju slamu i koriste je za stelju.

Motor

Motor

Nova W-serija pokretana je najboljim motorom koji smo ikada napravili: 6 cilindara John Deere PowerTech PSX s turbo punjačem. Model W660 posjeduje izvedbu obujma 9 litara koja daje do 273 kW (371 KS).*

Snaga u koju se možete pouzdati

Snaga u koju se možete pouzdati
Tajna ove impresivne snage leži u dvostrukim turbo punjačima (1 fiksni, 1 varijabilne geometrije) i visokotlačnom CommonRail sustavu. Veliki kapacitet sustava za hlađenje i naknadno hlađenje zrak-zrakom također poboljšavaju učinkovitost motora. Ovo je žilav radni stroj koji vas neće iznevjeriti!

Stage III B pojednostavljeno

Stage III B pojednostavljeno
Novi PowerTech PSX je toliko napredan da udovoljava Stage III B propisima o ispušnim plinovima sam po sebi. Sve što vam je potrebno je dizel gorivo - ne zahtijeva korištenje ureje (AdBlue).

John Deere dodatna snaga

John Deere dodatna snaga
Snaga motora povećava se s padom broja okretaja motora uslijed opterećenja motora ulaskom mase usjeva. Ova čuvena John Deere dodatna snaga rad u žetvi maksimalnim kapacitetom čini puno lakšim kada stvari postanu teške, bez straha od zagušenja motora. Za kontinuiranu učinkovitost žetve dostupno je i dodatno povećanje snage, iznad nazivne snage motora, za vrijeme istovara spremnika za zrno. John Deere ekskluzivno!

Mjenjači

Mjenjači

3-brzinski ručni mjenjač svojom provjerenom i vrlo pouzdanom konstrukcijom omogućava najveću učinkovitost, a kao i svi naši mjenjači, služiti će vas godinu za godinom uz minimum potrebe za održavanjem.

Pojednostavljena izmjena brzina
Naš potpuno novi 3-brzinski PBST (Push Button Shift Transmission) mjenjač izmjenu brzina čini jednostavnom i lakom. Jednostavno zaustavite stroj, odaberite željenu brzinu pritiskom na jednu od tri tipke na naslonu za ruku, i pustite da kombajn odradi ostalo.

Udobnost i kontrola

Udobnost i kontrola
Značajkama kao što su automatska parkirna kočnica, naš novi mjenjač olakšava rukovanje. Čim stavite hidrostatsku ručicu u neutralni položaj, parkirna kočnica se aktivira – pružajući vam više udobnosti i kontrole što će vam pomoći u dugim radnim danima.

HILLMASTER

HILLMASTER

Brdoviti tereni su naporni za rukovatelje – a kada zrnje klizi s jedne na drugu stranu sita, to može uzrokovati i pad učinka. HillMaster rješava oba problema odjednom.

Učinak kao na ravnom i na nagibima do 22%

Učinak kao na ravnom i na nagibima do 22%
HillMaster zajedno sa SlopeMaster sustavom osigurava na padinama nagiba do 22% učinak kao i na ravnom terenu. SlopeMaster uravnotežava nagib do 7%; HillMaster kompenzira daljnjih 15% automatskim naginjanjem čitavog tijela kombajna tijekom vožnje.

Napunite spremnik za zrnje do vrha

Napunite spremnik za zrnje do vrha
S obzirom da spremnik za zrnje ostaje u ravnini, možete ga napuniti do vrha i uštedjeti na zaustavljanju radi istovara. Unaprijeđena raspodjela težine na jednu i na drugu stranu omogućava vam bolji kontakt s podlogom i stabilnost. Vodoravan položaj kabine pomaže da rukovatelji ostanu odmorni i koncentrirani čitav dan.

JDLINK

JDLINK

Ovo napredno, na internetu utemeljeno rješenje telematike daje upraviteljima flota strojeva u realnom vremenu odgovore na najvažnija pitanja.

 • Lokacija stroja – na kojim parcelama su moji strojevi, i gdje točno?
 • Praćenje lokacije – gdje i na kojim parcelama su moji strojevi radili, i koliko su ovršili do sada?
 • Geo-ograde (Geofencing) – kako mogu zaštititi svoje strojeve od zlouporabe ili krađe?
 • Planiranje održavanja – kada je termin za slijedeći redovni servis, i koji je najbolji način za njegovo organiziranje?
 • Potrošnja goriva – koliko goriva moji rukovatelji troše za različite vrste poslova?
 • Radni sati stroja – koliko dugo je moj stroj radio kod stranke A?
 • Učinak u žetvi – kako mogu nadgledati i optimizirati produktivnost moje flote strojeva za žetvu?
 • Obuka rukovatelja – trebaju li moji rukovatelji dodatne instrukcije?

JDLink Harvest Module

JDLink Harvest Module
Kombiniranjem podataka o stroju i usjevima, JDLink Harvest Modul omogućava vam trenutni pristup postavkama stroja, podacima o prinosu, propusnosti i još mnogo čemu osim toga. Možete uspoređivati različite strojeve i dobiti detaljna izvješća o produktivnosti. Štoviše, JDLink Harvest Module podržava slanje upozorenja na vaš mobilni uređaj, tako da ćete u stvarnom vremenu znati ukoliko vaš stroj stoji u polju i čeka prikolice ili gorivo. Ovo je prvi sustav za upravljanje u stvarnom vremenu razvijen za korisnike koji ne sjede samo za stolom, već za upravitelje koji su za vrijeme žetve stalno u pokretu i nadgledaju čitav njihov učinak i rad.

ServiceAdvisor Remote - dijagnostika na daljinu

ServiceAdvisor Remote - dijagnostika na daljinu
Postoji još jedna značajka zajednička svim JDLink paketima, a to je ServiceAdvisor Remote dijagnostika na daljinu. Uz vaše dopuštenje, vaš zastupnik može daljinski pristupiti vašim strojevima sa svoje lokacije, tako da ukoliko se pojavi neki kvar, on može pristupiti dijagnostičkim kodovima i detaljnim informacijama o vašem stroju. Čak može napraviti i dijagnostiku i nadogradnju softvera, sve iz svog ureda, pobrinuvši se da kada stigne na vašu lokaciju bude dobro informiran o mogućim kvarovima. A ukoliko mu dopustite pristup JDLinku, i on će znati točnu lokaciju vašeg stroja. Nema više gubljenja vremena u objašnjavanju puta ili dolaska tehničara u dvorište, umjesto na polje gdje ga trebate. Sve to pomaže održavanju vaših strojeva duže u radu, i omogućavanju da dobro informirani donesete važne odluke u trenutku.

AUTOTRAC

AUTOTRAC

S našim AutoTrac satelitsko utemeljenim, automatskim upravljanjem bez korištenja ruku, svaki prohod odgovara punoj radnoj širini vaše rezne platforme. To smanjuje preklapanja i do 90% čak i po noći, i nakon dugih sati provedenih za upravljačem. Pošto kombajn sam upravlja, vaši rukovatelji su manje opterećeni i mogu se usredotočiti na optimiziranje učinka kombajna.

AutoTrac RowSense za kukuruz

AutoTrac RowSense za kukuruz
Ovaj modul omogućava vam istu produktivnost i u kukuruzu. Posebni senzori na adapteru daju trenutne podatke o položaju reda (RowSense). Čim se prekine dotok podataka, AutoTrac sustav automatski popunjava praznine koristeći GPS podatke umjesto senzora. Zajedno, ova dva sustava osiguravaju maksimalno dug rad – i neusporedivu točnost žetve.

*Maksimalna snaga motora.

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr