• Iskusite budućnost.

  Nova S serija kombajna.

S Serija

Iskusite budućnost.

Ukoliko želite maksimalni kapacitet, potrebna vam je nova S-serija.
Ispod elegantnog dizajna nove S-serije, svaka komponenta i svaki sustav projektirani su za maksimalan rad i produktivnost.

 • Novi varijabilni Stream rotor – najnapredniji sustav za vršidbu na tržištu
 • Ergonomska Premium kabina
 • Moćna inteligentna rješenja za poboljšanje performansi

Nova S-serija omogućiti će vam da žanjete učinkovitije i komfornije nego ikada prije.

 • Novi varijabilni Stream rotor

  Novi varijabilni Stream rotor

   

  Nova izvedba varijabilnog Stream rotora značajno povećava kapacitet i poboljšava kvalitetu slame. Budući da smanjuje opterećenje rotora i potrošnju energije, možete uštedjeti i na gorivu.

 • Premium kabina

  Premium kabina

   

  Nova Premium kabina je prostranija i udobnija nego ikada prije. Sve kontrole lako se pronalaze i koriste, a napredne infotainment opcije olakšavaju rad u dugim danima na polju.

 • Premium rukovanje biljnim ostacima

  Premium rukovanje biljnim ostacima

   

  Izaberite usitnjavanje ili odlaganje slame iz udobnosti svoje kabine – potom jednostavno i učinkovito razbacajte materijal na širinu i do 12 metara!

Ključne značajke

Nova S-serija je opremljena mnoštvom izvanrednih značajki koje povećavaju vaš učinak i produktivnost. Kliknite na značajke ispod kako biste saznali više!

Premium kabina

Premium kabina

Prostrana nova Premium kabina održava rukovatelja budnim, opuštenim i produktivnim – bez obzira na to koliko dugo posao traje ili koliko je težak.

Ergonomske kontrole

Ergonomske kontrole
Nagibni i teleskopski stup upravljača namješta se u trenu. Sve kontrole su logične, ergonomske i lako razumljive. ’Soft touch’ prekidači više nego ikada olakšavaju fino podešavanje učinka vašeg kombajna.

Premium sjedalo sa zračnom suspenzijom

Premium sjedalo sa zračnom suspenzijom
Premium sjedalo sa zračnom suspenzijom namješta se u četiri smjera kako bi vam savršeno odgovaralo. Namještanje u lumbalnom dijelu pruža vam upravo potrebnu potporu leđima. Postoji čak i integrirano odmorište za noge i grijana sjedeća površina (opcije).

HVAC – grijanje, ventilacija, klima uređaj

HVAC – grijanje, ventilacija, klima uređaj
Novi klima uređaj pomaže rukovatelju u hlađenju s 25% većim kapacitetom, čak i kada postane vrlo vruće.

Superiorna preglednost

Superiorna preglednost
Sa staklima u boji koja smo ugradili svuda uokolo, imate nesmetan pogled naprijed i na bočne strane kombajna. Zahvaljujući izdašnim sjenilima protiv sunca zasljepljivanje, umaranje i pogreške svedeni su na minimum.)

Opcijska vanjska kamera

Opcijska vanjska kamera
Monitor u kabini i opcijska vanjska kamera koja može biti postavljena straga na kombajnu, u spremniku za zrnje ili na istovarnoj cijevi – omogućavaju odličan, prilagodljiv pregled rada.

Displeji i kontrole

Displeji i kontrole

S CommandTouch naslonom za ruku, CommandCenter displejom na naslonu za ruku i digitalnim kutnim displejom, S-serija omogućava laku kontrolu nad svim operacijama.

Glavna upravljačka ručica

Glavna upravljačka ručica
Glavna upravljačka ručica savršeno pristaje u vašu ruku kako bi vam pružila nevjerojatno glatku kontrolu hidrostatske brzine kretanja. Njome se također upravlja podizanjem/spuštanjem uvlačnog grla, podizanjem/spuštanjem vitla, pomicanjem vitla naprijed/nazad, vraćanjem u radni položaj za košnju, hitnim zaustavljanjem, NOVOM tipkom za aktiviranje AutoTraca, i opcijskim funkcijama aktivne visine košnje i pritiska plivajućeg načina rada platforme.)

CommandArm konzola

CommandArm konzola
CommandArm konzola čini maksimiziranje produktivnosti lakšim i prikladnijim. Kontrole su intuitivne i razumljive, i brzo se pronalaze. Sve često korištene funkcije imaju namjenske tipke za direktan pristup smještene ovdje, i omogućavaju intuitivno i jednostavno podešavanje kombajna.
Uključuje:

 • tipke za uobičajena podešavanja žetve
 • kontrole mjenjača i HillMastera
 • kontrole klima uređaja
 • kontrole radio uređaja
 • kontrole za svjetla

Digitalni displeji na stupu kabine

Digitalni displeji na stupu kabine
Ovi pregledno postavljeni displeji omogućavaju brz pregled svih glavnih informacija o stroju, kao što su brzina kretanja, broj okretaja motora, gubici i upozorenja. Sve ove informacije neprestano su prikazane kako bi se izbjegla zabuna ili potreba za kretanjem kroz više izbornika.

Jedna novina je pokazivač snage koji pokazuje postotak iskorištenja dostupne snage. Ova informacija potrebna je kako bi mogli kontinuirano maksimizirati učinak vašeg kombajna.

GreenStar 3 CommandCenter displej

GreenStar 3 CommandCenter displej
Ovaj displej nadohvat stavlja glavne informacije o stroju i usjevu, pojednostavljujući brzo podešavanje važnih funkcija. Štoviše, podržava AMS značajke kao što je AutoTrac. S jednog zaslona imate brzi pristup do:

 • podešavanja kombajna
 • daljinskog podešavanja sita
 • ACA (automatskog podešavanja kombajna)
 • Harvest Monitora (praćenje prinosa, vlage, površine i dr.)
 • Harvest Smarta (automatske kontrole količine ulaska materijala)
 • AutoTraca (automatskog navođenja)
 • AutoTrac RowSensea (automatskog pronalaženja reda)
 • upozoravajućih alarma
 • “čarobnjaka” za kalibraciju
 • ugrađene dijagnostike (On-bord dijagnostika)
 • podešavanja zadanih vrijednosti

GreenStar 3 CommandCenter Touch displej

GreenStar 3 CommandCenter Touch displej
Poput GreenStar 3 CommandCentera, također i napredna izvedba sa zaslonom osjetljivim na dodir posjeduje video funkcionalnost. Uz pomoć dodatne video kamere zaslon se automatski aktivira kako bi prikazao na primjer sliku kamere za kretanje unazad. Ova video funkcionalnost vam također omogućava da nadgledate osjetljiva područja, kao što je istovar, bez potrebe za dodatnim monitorima.

600R rezne platforme

600R rezne platforme

John Deere 600R serija reznih platformi omogućava nižu, bržu košnju koju jednostavno možete prilagoditi svojim uvjetima rada. Dostupne su u širinama od 4.30 do 10.7 metara.

Nema hrđe, nikada

Nema hrđe, nikada.
Nehrđajuće ploče ispred pužnice osiguravaju glatku, jednoliku dobavu do uvlačne pužnice, godinu za godinom, sezonu za sezonom.

Maksimalna preglednost

Maksimalna preglednost
Cijev vitla malog promjera, otvorene bočne strane i otvoreni „paukov“ okvir omogućavaju rukovatelju najbolji mogući pogled na noževe i razdjeljivače usjeva.

Glatka dobava

Glatka dobava
Masivna uvlačna pužnica promjera 660 mm omogućava veliki kapacitet dobave, a može se namještati u 4 smjera kako bi se osigurao gladak protok materijala. To daje puno bolji učinak uvlačenja u teškim uvjetima rada.

Postavljanje u sekundi

Postavljanje u sekundi
Sve 600R rezne platforme posjeduju priključivanje električnih i hidrauličnih vodova jednom spojnicom, te zabravljivanje pomoću klinova. Ne zahtijevaju svakodnevno održavanje.

Kratki i dugački sklopivi razdjeljivači usjeva

Kratki i dugački sklopivi razdjeljivači usjeva
Za transport samo sklopite razdjeljivače usjeva u platformu – nema potrebe za njihovim skidanjem prije izlaska na cestu. I nema potrebe za nošenjem teške opreme ili potrage za mjestom za odlaganje.

Premium Flow rezne platforme

Premium Flow rezne platforme

Maksimalno povećajte sposobnost žetve vašeg kombajna – bez potrebe za prilagodbom ili promjenom platforme između raznih kultura. Materijal se aktivno i kontinuirano transportira od kose do uvlačne pužnice. To značajno povećava učinak vašeg kombajna – čak i u polegnutim usjevima.

Adaptacija za suncokret

Adaptacija za suncokret
Suncokret ima lomljive stabljike, a glave često padnu na zemlju prije nego dospiju u kombajn. Ovo za postavljanje jednostavno rješenje koristi metalne pokrove vitla kako bi se spriječilo nabadanje glava.

Prikolice za rezne platforme

Prikolice za rezne platforme
Sigurno transportirajte svoje platforme pomoću ovih prilagodljivih prikolica koje omogućavaju brzo i jednostavno priključivanje adaptacije za uljanu repicu. Odlikuju se čvrstim središnjim okvirom i potpornim kotačima, te izdržljivim osovinama i gumama namijenjenim za teške poslove.

RapsProfi II

RapsProfi II
Uljana repica može biti zahtjevna za žetvu: stabljike su isprepletene, a mahune pucaju pri udaru u kosu. Ovaj produžetak stola smanjuje gubitke i do 30 kg po hektaru, tako da sam sebe isplati za kratko vrijeme. Jednostavno se postavlja, nikakav alat nije potreban.

600C adapteri za kukuruz

600C adapteri za kukuruz

Usjevi velikog prinosa i hibridi s visokim stabljikama pravi su izazov u žetvi. Zato smo mi napravili naš 600C adapter za kukuruz da bude čvrst i pouzdan.

Nježna geometrija

Nježna geometrija
Posebna izvedba valjaka za stabljiku osigurava optimalan transport materijala. Stabljike se provlače nježnije, a potom usitnjavaju finije i jednoličnije uz pomoć StalkMaster sječke.

Glatka dobava

Glatka dobava
Posebna konstrukcija transportira materijal nježno i glatko,što daje osnovu za visoko učinkovitu vršidbu.

Spremni za transport u trenu

Spremni za transport u trenu
Ovaj prikladan mehanizam za sklapanje ne gubi dragocjene sekunde između poslova. Izaberite 6-rednu ili 8-rednu sklopivu verziju.

Potpuna ponuda reznih platformi

Potpuna ponuda reznih platformi

Potpuna ponuda reznih platformi

Potpuna ponuda reznih platformi

Potpuna ponuda reznih platformi

Potpuna ponuda reznih platformi

Kakvi god usjevi i uvjeti rada bili, John Deere ima odgovarajuću reznu platformu za to.

600 F

600 F
Izvanredan učinak u niskim usjevima:

 • HydraFlex hidraulični plivajući sustav
 • Premium praćenje kontura tla
 • Izuzetna fleksibilnost kose pri svim pritiscima

615 P

615 P
Idealno za žetvu otkosa sakupljenog u zboj u vlažnijim klimama:

 • FieldGlide zračni sustav suspenzije
 • Konstrukcija s dvije trake za manje gubitaka
 • Velika propusnost u zbojevima otkosa

600 D

600 D
Idealno za pšenicu, ječam i raž prosječnih prinosa:

 • Brz rad čak i u niskim usjevima
 • Najmanja visina košnje 3.5 cm
 • Mogućnost odlaganja u zboj za vlažne usjeve ili kasnije sakupljanje

900 D

900 D
Pristupačno rješenje za pšenicu i ječam u uvjetima prosječnog prinosa i srednje dužine slame:

 • Dokazana učinkovitost po diskontnoj cijeni
 • Optimiziran protok usjeva za bržu žetvu
 • Odličan povrat ulaganja

Uvlačno grlo

Uvlačno grlo

Koliko god teški ili zeleni vaši usjevi bili, ovo robusno uvlačno grlo velikog kapaciteta na S-seriji pretvara ih u jednolik sloj koji savršeno hrani separator.

Vidljivo bolje

Vidljivo bolje
Dugačka konstrukcija uvlačnog grla omogućava rukovatelju potpuni pregled nad hederima i visinom košnje, bez potrebe za naginjanjem naprijed. Mogu također vidjeti i visinu strnjike iza hedera.

Jednostavno podešavanje

Jednostavno podešavanje
Prednja ploča može se namještati prema naprijed ili nazad kako bi se kompenzirale različite veličine guma, raznolikost usjeva i uvjeta rada. To osigurava optimalan prijenos materijala iz hedera u svako vrijeme.

Snažan reverzer uvlačnog grla

Snažan reverzer uvlačnog grla
Reverzer snage 135 KS s lakoćom otklanja i najteža začepljenja.

Višestruka spojnica s jednom ručicom

Višestruka spojnica s jednom ručicom
Priključivanje hedera ne može biti lakše od ovoga.

Sustav za vršidbu

Sustav za vršidbu

Nova S-serija pruža vam najbolje iz oba svijeta: dokazanu vršidbu jednim ozubljenim rotorom, plus novi visoko učinkoviti rotor koji je posebno konstruiran za usjeve velikih prinosa.

Novi varijabilni Stream rotor

Novi varijabilni Stream rotor
Veći, šiljatiji prednji konus značajno povećava kapacitet putem povećane površine za obradu usjeva. Zajedno s konusnim stražnjim izbacivanjem, također poboljšava i kvalitetu slame. Pošto to smanjuje opterećenje rotora i potrebu za snagom, štedi i gorivo.

 • Elementi / nosači zubaca zavareni za rotor
 • Kape/vrhovi elemenata i umetci zubaca pričvršćeni jednim vijkom
 • Novi zašiljeni stražnji konus s krilcima za izbacivanje materijala
 • Stražnji biter za izbacivanje velikog kapaciteta

Sustav za vršidbu

Usjev dolazi s ubrzivača mase u sekciju za izvršavanje. Žljebovi na elementima za izvršavanje glatkije povlače materijal prema naprijed, omogućavajući rotoru bolji učinak izvršavanja.

Sustav za vršidbu

Čvrsti usmjerivači pokreću usjev sa sekcije za izvršavanje prema sekciji za odvajanje. Eliptični dizajn koristi povuci-i-pusti princip, za bolji učinak u vrlo vlažnim usjevima..

Sustav za vršidbu

Električno podesivi usmjerivači gornjih poklopaca omogućavaju optimiziranje odvajanja iz kabine za najbolju kvalitetu slame, ili najbolji učinak izvršavanja. Bez obzira radite li u vrlo suhim ili vrlo vlažnim uvjetima, uvijek ćete raditi najvećim učinkom – čak i u stalno promjenjivim uvjetima žetve.

Sustav za vršidbu

Materijal usjeva se zahvaća putem konusnog stražnjeg izbacivača. Duža rešetka ispod bitera šalje svako preostalo zrno u spremnik. Usmjerivači na kučištu izbacivača raširuju materijal za jednoličniji ulazak u sječku.

Protok usjeva u tri mlaza S-serije

Protok usjeva u tri mlaza S-serije
Prednji kraj modula sastoji se od tri sekcije. S prednje strane rotora ubrzivač mase priprema protok materijala kako se modul okreće, materijal se potom putem ubrzivača i trosmjernog procesa prosljeđuje oko čitavog promjera rotora. To omogućava glatkiji, jednoličniji protok materijala, posebno u vrlo vlažnim, visokoprinosnim i zelenim usjevima.

Čišćenje

Čišćenje

Potpuno novi sustav odvajanja S-serije značajno povećava učinak u odnosu na prethodni dizajn. To je postignuto zahvaljujući produženim sitima i NOVOM vrhu sita koji usmjerava zrak koji dolazi s ventilatora. Novi dizajn daje veći kapacitet nego naš aktualni S690, i standardan je na svim modelima S-serije. Produžena konstrukcija
Novi sustav čišćenja posjeduje velika jednodijelna prednja sita i veća sita. Ova produžena izvedba značajno olakšava podešavanje kombajna za veći učinak. Povrat neovršene mase je također manji.

Novi aktivni sustav povrata mase

Novi aktivni sustav povrata mase
Ukoliko vozite veliki kombajn i radite punim kapacitetom, naš aktivni sustav za povrat mase je obavezan. Obrađujući materijal koji bi normalno odlazio natrag u sustav za izvršavanje (i umanjio učinak separatora za izvršavanje), povećava ukupni kapacitet vašeg kombajna.

Pošto koristi manje agresivno podešenu korpu nego na vašem separatoru, osigurava superiornu kvalitetu zrnja nježnijim izvršavanjem osjetljivih kultura.

Postupanje sa zrnjem

Postupanje sa zrnjem

Istovar je vjerojatno najstresniji dio čitavog procesa žetve. S novom S-serijom, istovarivati ćete brže i rjeđe nego ikada prije.

Najveći spremnik za zrnje na tržištu

Najveći spremnik za zrnje na tržištu
Masivni spremnik za zrnje od 14,100 l s hidrauličnim otvaranjem daje vam kapacitet koji trebate u usjevima velikih prinosa.

Napunite prikolice u trenu

Napunite prikolice u trenu
Impresivnim kapacitetom istovara od 135 l/sek, potrebno je samo 105 sekundi da u potpunosti ispraznite pun spremnik.

Sklopiva istovarna cijev

Sklopiva istovarna cijev
Ova inteligentna značajka olakšava manevriranje, i čini vaš kombajn kompaktnijim za parkiranje. Cijev se sklapa iz kabine, na pritisak gumba na naslonu za ruku.

Opcijska kamera na istovarnoj cijevi

Opcijska kamera na istovarnoj cijevi
Pogledajte u unutrašnjost najviših prikolica! Kamera na istovarnoj cijevi šalje jasnu sliku istovara, a također i područja iza kombajna, na vaš displej u kabini kombajna.

Premium obrada biljnih ostataka

Premium obrada biljnih ostataka

Za najbolju fleksibilnost i udobnost vašeg novog kombajna S-serije, odaberite Premium sustav za obradu biljnih ostataka. Na taj način možete odlagati slamu u zboj i razbacivati pljevu, ili usitnjavati slamu i razbacivati sav materijal jednostavno i učinkovito.

Neprekidno usitnjavanje ili odlaganje

Neprekidno usitnjavanje ili odlaganje
Još bolje, možete prebacivati s usitnjavanja na odlaganje (i natrag) bez napuštanja svoga sjedala, i bez zaustavljanja kombajna. Sve putem CommandCenter displeja iz svoje kabine.

Napredni PowerCast sustav

Napredni PowerCast sustav
Čak i pri najsnažnijem bočnom vjetru, ovaj uređaj omogućava izvrsno razbacivanje na širinu veću od 12 metara. Kompenziranje vjetra možete podešavati u radu putem CommandCenter displeja u vašoj kabini.

Premium sječka slame

Premium sječka slame
Ova visoko učinkovita sječka ima 100 nazubljenih noževa u četiri reda i 57 protu-noževa, te proizvodi vrhunski fino usitnjenu slamu.

Stražnji biter

Stražnji biter
Stražnji biter je idealan kada želite imati slamu bez pljeve (na primjer za stelju za stoku). Slama i pljeva razdvajaju se u stražnjem dijelu kombajna; slama se može odlagati u zboj, dok se pljeva preusmjerava kroz sječku, i potom pomoću usmjerivača razbacuje čitavom širinom rezne platforme. PowerCast ili napredni (Advanced) PowerCast sustav..

Ostale dostupne mogućnosti

Ostale dostupne mogućnosti
Za detalje o našim ostalim mogućnostima obrade biljnih ostataka, molimo obratite se svom John Deere zastupniku.

Motor

Motor

Nova S-serija pokretana je najboljim motorom koji smo ikada napravili: 6 cilindara John Deere PowerTech PSX s dvostrukim turbo punjačima. Model S690 posjeduje izvedbu obujma 13,5 litara koja daje 460 kW (626 KS)*.

Snaga u koju se možete pouzdati

Snaga u koju se možete pouzdati
Tajna ove impresivne snage leži u dvostrukim turbo punjačima (1 fiksni, 1 varijabilne geometrije) i visokotlačnom CommonRail sustavu. Veliki kapacitet sustava za hlađenje i naknadno hlađenje zrak-zrakom također poboljšavaju učinkovitost motora. Ovo je žilav radni stroj koji vas neće iznevjeriti!

Stage III B pojednostavljeno

Stage III B pojednostavljeno
Novi PowerTech PSX je toliko napredan da udovoljava Stage III B propisima o ispušnim plinovima sam po sebi. Sve što vam je potrebno je dizel gorivo - ne zahtijeva korištenje ureje (AdBlue).

John Deere dodatna snaga

John Deere dodatna snaga
Snaga motora povećava se s padom broja okretaja motora uslijed opterećenja motora ulaskom mase usjeva. Ova čuvena John Deere dodatna snaga rad u žetvi maksimalnim kapacitetom čini puno lakšim kada stvari postanu teške, bez straha od zagušenja motora. Za kontinuiranu učinkovitost žetve dostupno je i dodatno povećanje snage, iznad nazivne snage motora, za vrijeme istovara spremnika za zrno. John Deere ekskluzivno!

Mjenjači

Mjenjači

Uz izbor od dva snažna mjenjača, jednostavno je konfigurirati kombajn S-serije za maksimalan učinak u vašim vlastitim usjevima i uvjetima rada.

ProDrive automatski mjenjač

ProDrive automatski mjenjač
Ovaj jedinstveni sustav automatske izmjene brzina omogućava preciznu kontrolu brzine, čak i na brdovitim terenima i teškim uvjetima žetve.

Tro-brzinski PBST - Push Button Shift mjenjač

Tro-brzinski PBST - Push Button Shift mjenjač
Naš potpuno novi PBST mjenjač izmjenu brzina čini jednostavnom i lakom. Jednostavno zaustavite stroj, odaberite željenu brzinu pritiskom na jednu od tri tipke na naslonu za ruku, i pustite da kombajn odradi ostalo. Mjenjač automatski uključuje parkirnu kočnicu kako bi se osigurala laka izmjena..

HILLMASTER

HILLMASTER

Brdoviti tereni su naporni za rukovatelje – a kada zrnje klizi s jedne na drugu stranu sita, to može uzrokovati i pad učinka. HillMaster rješava oba problema odjednom. Uz to, naš S690 HillMaster kombajn je najveći dostupni kombajn na svijetu koji posjeduje niveliranje čitavog tijela.

Napunite spremnik za zrnje do vrha

Napunite spremnik za zrnje do vrha
S obzirom da spremnik za zrnje ostaje u ravnini, možete ga napuniti do vrha i uštedjeti na zaustavljanju radi istovara. Unaprijeđena raspodjela težine na jednu i na drugu stranu omogućava vam bolji kontakt s podlogom i stabilnost. Vodoravan položaj kabine pomaže da rukovatelji ostanu odmorni i koncentrirani čitav dan.

Gusjenice

Gusjenice

Za maksimalnu produktivnost tijekom čitave sezone žetve naručite gusjenice za svoj novi kombajn S-serije. Uz vrhunsku udobnost vožnje i flotaciju, također ćete imati koristi od izuzetne vuče, brzog cestovnog prijevoza i povećanog dopuštenog osovinskog opterećenja.

Neovisni valjci

Neovisni valjci
Valjci i centralno podvozje neovisno su ovješeni kako bi se omogućila jednolika raspodjela opterećenja preko čitave kontaktne površine. Vršna opterećenja su značajno smanjena.

Pokretljivost u polju i na cesti

Pokretljivost u polju i na cesti
Gusjenice vam omogućavaju da žanjete bez obzira na vrstu i stanje podloge. Premještanje kombajna s jednog polja na drugo brzo je i jednostavno zahvaljujući velikoj transportnoj brzini i maloj širini stroja.

Udobnost vožnje

Udobnost vožnje
Svi kombajni s gusjenicama standardno su opremljeni ProDrive mjenjačem. Kombinacija John Deere gusjenica i ProDrive mjenjača rukovatelju pruža izuzetno produktivan alat. Kada stvari postanu teške, ProDrive integrirana blokada diferencijala izvući će vas iz nevolje, a ProDrive prilagodljive brzine čine preciznu kontrolu stroja laganom.

Manji sezonski troškovi

Manji sezonski troškovi
Opravdavanje troškova nabavke gusjenica nikada nije bilo lakše. Potreba za dubokom obradom tla je smanjena, što vam omogućava neke očigledne uštede. Kako god bilo, stvarne uštede dolaze kada razmotrite važnost mogućnosti žetve dok ostali kombajni stoje pod nadstrešnicom. Porazgovarajte još danas sa svojim John Deere zastupnikom o više detalja i savjeta te pravilnom izboru za vaše potrebe.

JDLINK

JDLINK

Ovo napredno, na internetu utemeljeno rješenje telematike daje upraviteljima flota strojeva u realnom vremenu odgovore na najvažnija pitanja.

 • Lokacija stroja – na kojim parcelama su moji strojevi, i gdje točno?
 • Praćenje lokacije – gdje i na kojim parcelama su moji strojevi radili, i koliko su ovršili do sada?
 • Geo-ograde (Geofencing) – kako mogu zaštititi svoje strojeve od zlouporabe ili krađe?
 • Planiranje održavanja – kada je termin za slijedeći redovni servis, i koji je najbolji način za njegovo organiziranje?
 • Potrošnja goriva – koliko goriva moji rukovatelji troše za različite vrste poslova?
 • Radni sati stroja – koliko dugo je moj stroj radio kod stranke A?
 • Učinak u žetvi – kako mogu nadgledati i optimizirati produktivnost moje flote strojeva za žetvu?
 • Obuka rukovatelja – trebaju li moji rukovatelji dodatne instrukcije?

JDLink Harvest Module

JDLink Harvest Module
Kombiniranjem podataka o stroju i usjevima, JDLink Harvest Modul omogućava vam trenutni pristup postavkama stroja, podacima o prinosu, propusnosti i još mnogo čemu osim toga. Možete uspoređivati različite strojeve i dobiti detaljna izvješća o produktivnosti. Štoviše, JDLink Harvest Module podržava slanje upozorenja na vaš mobilni uređaj, tako da ćete u stvarnom vremenu znati ukoliko vaš stroj stoji u polju i čeka prikolice ili gorivo. Ovo je prvi sustav za upravljanje u stvarnom vremenu razvijen za korisnike koji ne sjede samo za stolom, već za upravitelje koji su za vrijeme žetve stalno u pokretu i nadgledaju čitav njihov učinak i rad.

ServiceAdvisor Remote - dijagnostika na daljinu

ServiceAdvisor Remote - dijagnostika na daljinu
Postoji još jedna značajka zajednička svim JDLink paketima, a to je ServiceAdvisor Remote dijagnostika na daljinu. Uz vaše dopuštenje, vaš zastupnik može daljinski pristupiti vašim strojevima sa svoje lokacije, tako da ukoliko se pojavi neki kvar, on može pristupiti dijagnostičkim kodovima i detaljnim informacijama o vašem stroju. Čak može napraviti i dijagnostiku i nadogradnju softvera, sve iz svog ureda, pobrinuvši se da kada stigne na vašu lokaciju bude dobro informiran o mogućim kvarovima. A ukoliko mu dopustite pristup JDLinku, i on će znati točnu lokaciju vašeg stroja. Nema više gubljenja vremena u objašnjavanju puta ili dolaska tehničara u dvorište, umjesto na polje gdje ga trebate. Sve to pomaže održavanju vaših strojeva duže u radu, i omogućavanju da dobro informirani donesete važne odluke u trenutku.

AUTOTRAC

AUTOTRAC

S našim AutoTrac satelitsko utemeljenim, automatskim upravljanjem bez korištenja ruku, svaki prohod odgovara punoj radnoj širini vaše rezne platforme. To smanjuje preklapanja i do 90% čak i po noći, i nakon dugih sati provedenih za upravljačem. Pošto kombajn sam upravlja, vaši rukovatelji su manje opterećeni i mogu se usredotočiti na optimiziranje učinka kombajna.

AutoTrac RowSense za kukuruz

AutoTrac RowSense za kukuruz
Ovaj modul omogućava vam istu produktivnost i u kukuruzu. Posebni senzori na adapteru daju trenutne podatke o položaju reda (RowSense). Čim se prekine dotok podataka, AutoTrac sustav automatski popunjava praznine koristeći GPS podatke umjesto senzora. Zajedno, ova dva sustava osiguravaju maksimalno dug rad – i neusporedivu točnost žetve.

*Maksimalna snaga motora.

Novocommerce International d.o.o. za trgovinu i usluge
Jablanova 16
31000 Osijek
Hrvatska/Croatia
Tel. 031/ 297-341
Fax. 031/ 297-337

email: info@novocommerce.hr

web: www.novocommerce.hr